- Show trip
- Add to bucket listRemove from bucket list
- Feb 24, 2025, 6:42 PM
- ☀️ 15 °C
- Altitude: Sea level
SpainTorrox Costa36°44’33” N 3°54’39” W
Terug bij Malaga

Na het IFFR mooi wat tijd over om nog wat bezoekjes bij familie, vrienden en natuurlijk mijn moeder af te leggen. Een heerlijke tijd in Rotterdam. Maar ook fijn om weer naar de zon te gaan.
Dit keer helemaal met de trein. De eerste dag, 19 februari, naar Barcelona met een tussenstop van een paar uur in Parijs. In die tijd heb ik Atelier Lumieres bezocht waar dit keer een tentoonstelling over Pablo Picasso was. Echt geweldig hoe door middel van audio, muziek de prachtige weergaven op de muren, plafond en vloer geprojecteerd worden, sommigen wel 3 meter hoog. De afbeeldingen zijn dikwijls bewegend gemaakt waardoor een bijzondere dynamiek ontstaat tussen beeld en geluid. Hoe mooi is het dat er zo veel jonge mensen rondlopen. De interesse voor kunst en kunstenaars wordt zo een nieuw leven ingeblazen.
Om iets voor 22.00 u in het hostel aangekomen, op loopafstand van het station, dat om 22.00 u sloot. Lekker een stapelbed waarvan ik het onderste bed had gehuurd.
sMorgens om 08.35 de trein van Barcelona naar Malaga, waar ik iets over 15.00 u aankwam. Franco stond al op me te wachten, want mijn Octopus staat bij Monica in de bergen.
Dat is echt wel weer even wennen vanuit het drukke programma in Rotterdam naar het levensgenieten in Zuid-Spanje, dat lukte niet direct. Het zonnetje wen je snel aan, maar het nietsdoen is toch andere koek. Vooral omdat we met de camper van Franco op pad zijn en het toch niet je eigen plekje is. Ik merk dat ik daar moeite mee heb, ik heb echt mijn eigen plekje nodig. Goed om te weten, daar kan ik volgende keer rekening mee houden.
Intussen alweer 4 dagen op pad en het levensgenieten begint weer te wennen. Heerlijk weer elke dag koffie en de lekkerste maaltijden, de mooiste plekjes bezoeken.
Morgen zou ik naar Monica om op haar huis te passen, maar nu is dat een week of misschien wel twee later geworden. Nou ja we zien het wel. In ieder geval ga ik morgen Octopus ophalen, dat voelt goed!
Ik ben dus goed aangekomen in Spanje en geniet met volle teugen!Read more
Traveler En wast leuk Franco terug te zien?
Traveler Ja dat was het zeker Marieke 😃
Traveler O super. Wat fijn om te horen. Hij zal jou wel gemist hebben denk ik.