• Weer alleen op pad

Mar 6–10 in Spain ⋅ ☁️ 13 °C

Gisteren op mijn verjaardag besloten om weer alleen verder te gaan. Zo'n dag als mijn verjaardag en Oudjaarsavond gebruik ik altijd om te reflecteren en ik kwam tot de conclusie dat het heel leuk is geweest met Franco maar dat ik alleen verder wil. We stonden weer op het oude vertrouwde plekje en opeens zag ik dat alles een herhaling werd. Je kunt naar rechts wandelen of naar links maar dat had ik allemaal wel gezien. Foto's maakte ik bijna niet meer want ik had het allemaal al gezien, ik wil nieuwe dingen ervaren en zien. Franco daarentegen kan wel weken op dezelfde plaats blijven staan.
    Het was erg leuk met Franco en dat neem ik mee, maar het voelt ook goed om weer alleen verder te gaan. Ik sta nu op een parkeerplaats met de neus naar de zee bij La Cala del Moral, richting Malaga. Een hele leuke plek langs een boulevard, die uitloopt op een prachtig wandelpad vlak langs de zee. Het weer is nog niet echt mooi, dus een goede dag om naar de wasserette te gaan met mijn was, maar eerst weer op koffiejacht natuurlijk.