• Toch nog niet naar de Geierlay hangbrug

August 24 in Germany ⋅ 🌙 16 °C

Lekker lang geslapen want ik wilde pas tegen de middag bij de Geierlay hangbrug zijn. Rustig ontbijten en koffie. Wat ben ik toch blij met mijn omvormer en mijn kleine koffiezetapparaatje. Ik kwam er achter dat ik mijn verlengblok vergeten ben, maar met behulp van de snijplank op het richeltje kon het koffiezetapparaatje daar op staan en was het snoer net lang genoeg om in de omvormer te kunnen.
    Terwijl ik lekker buiten zat te ontbijten werd het steeds drukker en drukker op de parkeerplaats bij de Knikkerbaan. Het was mooi weer en het leek wel of alle Duitsers met hun kinderen en honden gingen wandelen.
    De gedachte dat er waarschijnlijk ook heel veel mensen bij de hangbrug zouden zijn lokte niet bepaald om er naar toe te gaan. Waarop ik besloten heb om morgen te gaan, hopelijk is dan iedereen weer naar zijn/haar werk en naar school, nee echt geen koudwatervrees hoor........., morgen ga ik echt 🥵
    In plaats daarvan heb ik een wandeling gemaakt, nou ja dat was het eerste stuk meer een hike. Omdat het zulk mooi weer was had ik mijn sandalen aangedaan en ik kwam er snel achter dat dat niet zo'n goed idee was. Vóór mij liep een groepje oudere mensen, misschien wel net zo oud als ik 😂, maar die hadden in iedergeval beter nagedacht. Zij hadden bergschoenen, afritsbroeken en stokken mee. Op een moeilijk stuk waren ze op mij blijven wachten en hielpen mij met helpende handjes over het moeilijke stuk heen.
    In het bos op een bankje heerlijk mijn boterhammetjes opgegeten en toen weer terug naar Octobus. Ik sta echt heel leuk op deze parkeerplaats. Vanavond heerlijk gekookt in het gebouwtje bij de parkeerplaats. Pasta met sojabrokjes, gedroogde tomaatjes, pesto en olijven voor 2 dagen, morgen alleen even opbakken.