• Het is bijna zover

6 października, Włochy ⋅ 🌬 18 °C

Vandaag koffie gedronken bij Leo en laten zien wat de weersverwachting is en welke route ik van plan ben te nemen.
    We zijn het er allebei over eens dat woensdag de geschikte dag is om te vertrekken, dan kan ik in de bergen blijven slapen en donderdag nog andere stadjes bezoeken.
    Morgen geven ze nog steeds windkracht4 op en dan is het niet zo handig om in de bergen op hele smalle weggetjes te rijden.
    Volgens Leo is de weg met mijn busje goed te doen en hoef ik me geen zorgen te maken.
    Nou, dat doe ik dan ook maar niet.
    Vanmiddag bezig geweest om de verdere plannen vorm te geven.
    Sicilie is nu echt van de baan.
    Het wordt Sardinië en daar vandaan Corsica en dan met de boot naar Marseille.
    Het moeilijkste vind ik de timing, wanneer ga ik naar Sardinië, hoe lang blijf ik daar en wanneer ga ik dan naar Corsica? Dat wordt trouwens ook een hele uitdaging want de campings op Corsica zijn bijna allemaal dichtgegaan eind september en het is niet toegestaan om vrij te parkeren, zijn weer de Franse regels op Corsica.
    Ik heb nu alvast de bootreis van Corsica naar Marseille geboekt, dan staat dat in ieder geval vast 😃
    Czytaj więcej