Vandaag een bezoek gepland bij mijn tante, ze is de jongste zus van mijn moeder en maar 8 jaar ouder dan ik, en oom die de meeste tijd van het jaar in Benidorm wonen.
Nou had ik een idee dat ze in Benidorm in een appartement in een hoge flat zouden zitten, maar niets was minder waar.
Mijn oom kwam me ophalen bij de MacDonalds en ik reed achter hem aan naar een plek in een boomgaard waar ze een chalet hebben. Wat een prachtige plekje ❤️
Het was leuk om ze weer te zien en te spreken, dat was een hele tijd geleden, dus veel bij te praten.
Eind van de middag wilde ik weg om een slaapplek te zoeken maar ze wilden graag met mij bij de Chinees eten en ik kon bij hun op de oprit blijven slapen.
Na weer een tijdje alleen te zijn geweest was het fijn om zo lekker ongedwongen bij te kunnen kletsen.
Ze hadden kadootjes voor me voor Sinterklaas, want het was tenslotte 5 december. Een mooie ponchosjaal en een rugzak, ik voel me heel erg verwend.
Morgen nog even samen koffiedrinken en dan vertrek ik naar Alicante voor een bezoek aan Evelien, het socialising is begonnen.
En dat voelt goed na een periode alleen.Read more
TravelerWat leuk zeg, je bent ook erg opgeschoten. Gaat goed, groetjes van ons ook aan Wim en Elly 💋🌞
TravelerDat zal ik morgen zeker doen!
TravelerGoed bezig 👌