• Markt in La Murada

December 7 in Spain ⋅ 🌙 18 °C

Vanmorgen op het fietsje naar de markt in La Murada waar ik met Evelien afgesproken had. Lekker koffie en daarna de markt op. Wat een grote markt voor zo'n kleine plaats. Groente en fruit, brood en koekjes, kleding en schoenen, het was er allemaal.
    De voorraad mandarijnen weer aangevuld en druiven gekocht. Ook nog een truitje met lange mouwen want het kan soms best al wel fris zijn. Daarna nog een bakkie koffie en dan naar het huis van Evelien. Wat woont zij daar heerlijk. Een huis met heel veel glas tot op de grond, waarvan hele stukken opengezet kunnen worden, een ontzettend grote keuken met dito tafel, grote badkamer en een woonkamer met vide. Een enorm stuk grond er omheen met gastenverblijf, tuinhuisje en een zwembad. Als je in zo'n huis woont wil je toch nooit meer terug naar Nederland?
    Weer terug om bij het restaurant een dagmenu te eten, maar het duurde zo lang dat ik terug gegaan ben naar de camperplaats. En dat was maar goed ook want ik was opeens helemaal niet lekker. Pijn in mijn buik, misselijk en draaierig. Rustig aan in het zonnetje zitten en steeds heen en weer naar de wc, wat een geluk dat ik ergens sta waar een wc is.
    Toch maar een boterhammetje eten en dat viel wel goed.
    Na een paar uur voelde ik me weer stukken beter en heb besloten om morgen nog hier te blijven en een dagje rust te nemen.