Mojácar
Dec 9–19 in Spain ⋅ ☁️ 14 °C
Vanmorgen begonnen met een ibuprofen in combinatie met paracetamol, dat had ik eerder moeten doen.......
Plotseling was de rugpijn bijna verdwenen en voelde mijn hele lijf eindelijk ontspannen.
Door de rugpijn was ik helemaal stijf geworden, maag, buik, schouders, nek........ Mijn lijf voelde net alsof het in een draaipijp van een broek gepropt was. Dan komt het ook niet vanzelf weer goed en dan die kou smorgens, savonds en snachts, het was de hoogste tijd voor rigoureuzere aanpak.
Het huis van Kees en Letta van de camperplaats bekeken, ook al zo'n groot huis met een zwembad op de patio, wat een heerlijkheid.
En natuurlijk met hen koffie drinken waardoor ik pas laat vertrokken ben.
Eigenlijk wilde ik naar Cabo de Gata, maar dat was toch een beetje te ver. Mojácar was beter haalbaar.
Rond 4 uur reed ik naar de parkeerplaats die ik op P4night gevonden had, maar die was helemaal opgebroken. Voor mij reed een campervan dus misschien was het handig om die te volgen? Nou dat was best een lang stuk, waar was die van plan om te stoppen?
Aan de linkerkant zag ik een parkeerplaats waar al 3 busjes stonden, een Renault (Belgisch kenteken, een prachtig groen VW-busje (Nederlands kenteken) en een Ford (Duits kenteken) en wat er wel leuk uitzag.
Meteen toen ik er op draaide kwam de jongen van het VW-busje, Mitch, een praatje maken en de Belgische mevrouw, Ingrid, kwam er bij staan. Wat heerlijk om zo ontvangen te worden. Ingrid bood me iets te drinken aan, maar ik wilde graag alles gereedmaken om hier te blijven slapen.
Mitch ging een rondje op de fiets en ik ging de soep opzetten. Toen ik Ingrid vroeg of ze of een bakkie soep wilde aanvaardde ze dat graag en ik kreeg van haar 2 noten boterhammen met rode pesto, heerlijk en gezellig zo samen eten.
Ingrid ging afwassen en nam mijn afwas ook nog even mee, lekker alles weer schoon.
De meneer van de Ford kwam een praatje maken, maar ik had niet zo veel met hem. Hij bleek een echte betweter en kwam behoorlijk autoritair over.
Nee geef mij Ingrid dan maar. Zij heeft de Renault nieuw gekocht en heeft geen tijd gehad om m in te bouwen. Nou ja dan maar pallets erin als bed en de meeste spullen in tassen ophangen aan strotouwtjes. Als ze haar achterdeuren open doet lijkt het of ze op de markt spullen gaat verkopen 😂
Heerlijk ongedwongen, het klikte meteen, zelfde humor we hadden direct heel veel lol samen.
Vanavond ga ik eens lezen of er iets bijzonders is in Mojácar want ik heb me daar niet in verdiept omdat ik van plan was om naar Cabo de Gata zou gaan.Read more

Traveler
Mooi zicht op de zee, hebben we ook weleens gestaan, nooit mojacar ingeweest dus ben benieuwd
TravelerGoeiemorgen, weet niet hoe het voelt als je met je lijf in een draaipijp zit, maar ik ben blij dat je je beter voelt 🤗🙏Verder weer een mooi verhaal
TravelerGelukkig weet je dat niet 😃