• Níjar, Cabo de Gata

December 11 in Spain ⋅ 🌙 16 °C

Vanmorgen koffie drinken als afscheid van Ingrid en Mitch in een prachtige strandtent.
    Het was bewolkt en koud en het miezerde wat, heerlijk om dan in zo'n leuke tent te zitten.
    Ik was al gepakt om naar Gabo de Gata te gaan rijden, maar Ingrid ging naar een grote camperwinkel en daar had ik ook wel zin in. Een half uurtje rijden en daar stonden we dan in een mooi, groot bedrijf dat naast allerlei accessoires ook nieuwe campers verkocht, dat was smullen. In alle campers kijken, wat voelde het goed dat ik niet hoefde te bukken en wat zitten die draaistoelen lekker........ Je zou bijna een nieuwe camper kopen, ze zijn hier ook een stuk voordeliger dan in Nederland.
    Maar verstandig als ik ben, ahum......., heb ik het natuurlijk niet gedaan.
    Na al dat kwijlen op weg naar Cabo de Gata waar ik rond half 5 aankwam. Even tortilla warm maken, salade erbij en lekker eten.
    Ik sta op een parkeerplaats in een natuurgebied, daar mag je normaal gesproken niet overnachten. Er staan nog zo'n 20 andere campers, ben benieuwd of we vannacht weg moeten.
    Er lopen hier opvallend veel katten rond, die de aangelijnde honden van de camperaars aan het gek maken zijn, grappig om te zien.
    Nog een mooie zonsondergang als toetje, een mooie afsluiter van deze dag.