• Naar Cártama

December 15 in Spain ⋅ 🌧 13 °C

Vanmorgen alles weer inpakken en op weg naar Cártama, zo'n 24 km boven Malaga.
    Daar heb ik een appartementje gehuurd voor 4 nachten.
    Het voelde goed om weer op weg te gaan.
    Het eerste stuk naar beneden is een onverharde weg en vannacht had het alweer geregend, dat was wel even voorzichtig aan.
    Daarna kwam er een smalle, geasfalteerde bergweg en vandaag had ik tegenliggers, dat is toch wel eng, de eerste keer kon ik bijtijds aan de kant bij een huis, maar toen ik vervolgens achteruit wilde rijden slipten de achterwielen. Octobus houdt echt niet van achteruit omhoog rijden. Gelukkig lukte het precies om vooruit langs een betonnen blok te rijden.
    De tweede tegenligger was precies in een bocht. Heel langzaam een stukje naar voren en toen allebei tegelijk langzaam doorrijden, ja hoor gelukt!!!
    In Cártama was een grote Lidl en na 3 dagen op de berg was alles wel zo'n beetje op, dus even lekker ingeslagen.
    En nog 2,5 km tot het appartementje, maar dat was toch moeilijk te vinden. Toen ik het telefoonnummer belde kreeg ik een antwoordapparaat. Na ingesproken te hebben geen telefoontje terug. Nou ja er zat niets anders op dan wachten. Op straat werd ik aangesproken door een Engelsman die vroeg of ik naar het appartement ging. Toen ik vertelde dat ik al aangebeld en getelefoneerd had ging hij bellen, kennelijk had hij nog een ander telefoonnummer dat wel opgenomen werd. De eigenaar kwam daarna aanlopen en ik kon installeren.
    Vanavond lekker zalm met wortels gegeten, een was gedaan en via de WiFi heerlijk naar NPO plus om een serie te kijken.
    Ik hou het hier wel 4 dagen uit.
    Oh ja en met mijn rug gaat het nog steeds goed, ik slik nog wel de cocktail ibuprofen/paracetamol want in de auto voelde ik meteen dat het nog niet helemaal in orde is.