• Santa Clara, net vóór Coimbra

March 26 in Portugal ⋅ 🌙 17 °C

Vanmorgen besloten om weer te gaan lopen. Eerlijk gezegd was ik best bang om er weer aan te beginnen, maar de enige manier is om het gewoon weer te gaan doen.
    Ik heb zonder rugzak gelopen, die was in de Octobus. Het viel me onderweg best zwaar, de laatste dagen heb ik wat last van mijn buik en ben soms misselijk, nee geen hersenschudding hoor. Het was een mooie tocht met af en toe best wel behoorlijk klimmen.
    Uiteindelijk heb ik 12 km gelopen tot het klooster van Santa Clara waar ik graag wilde slapen, anderhalve kilometer vóór Coimbra.
    Blij dat ik het gedaan heb, de angst is nu wel weg.
    Justus wilde verder lopen, dus vanaf het klooster een taxi genomen om Octobus op te halen uit Cernache en toen naar Trouxemil gereden om Justus op te halen die meer dan 24 km gelopen heeft vandaag!!!
    Weer terug gereden naar Santa Clara en daar zitten we nu in de slaapzaal in het klooster, echt heel leuk. Lekker gedoucht en mijn shirt en broek, waar bloed op zat van de val, gewassen. De vlekken gingen er gelukkig goed uit. De sporen op de kleding zijn nu gewist, bij mij nog niet ik zie er vandaag uit als een wasbeer want ik heb net zo'n masker om mijn ogen 😂