• Wageningen

4 hours ago in the Netherlands ⋅ ☁️ 17 °C

Vanaf de camping eerst even tanken, de diesel kost hier 2,06 dat is een stuk goedkoper dan in Nederland en de tank was ook bijna leeg. Daarna nog de laatste koffie in Luxemburg met een bijzonder uitziend broodje, het is een specialiteit van Luxemburg zeiden ze in de bakkerij. Het is gevuld met vlees en een soort gelei, smaakte heel goed.
    De heen- en terugreis hebben elkaar vandaag gekruist. Dat betekent dat mijn reis van 238 dagen, dat is meer dan een half jaar, nu ten einde is.
    Het was een hele interessante reis, zo ontzettend veel mooie dingen gezien en leuke mensen ontmoet.
    Maar ook een reis met behoorlijk wat brokken, aan de Octobus maar ook aan de (brokken)piloot.
    Gelukkig is alles weer goed gekomen en ben ik vanaf vandaag weer in Nederland.
    Ik sta op de haven bij Wageningen, daar is een camperplaats maar die was al vol dus ben ik aan de kade gaan staan. Hopelijk maken ze me vannacht niet wakker omdat ik moet vertrekken.
    Op het fietsje boodschappen gedaan en straks lekker bladsalade met paprika en de forel die ik nog over had, en voor morgen een kant-en-klaar salade.
    Oh ja ik heb ook nog appelstroop gekocht, dat heb ik wel gemist.
    En onderweg bij het eerste tankstation in Nederland een zakje muntdrop en een frikandel met broodje en curry.
    Ik ben weer helemaal op smaak en zie er naar uit om iedereen weer te ontmoeten.
    Dit was dus de laatste footprint van deze reis, allemaal tot ziens in het echie 😘