• Æbleslotte og verdens ældste erhverv.

7月30日, ポーランド ⋅ ⛅ 22 °C

Så er vi ankommet til et skønt spot omkring Rakóv, hvor i alverden så det er.
    Vi tog vejen hertil af hovedveje og små landeveje, og hvor var det en smuk tur, især de sidste 100 km. Vi er kommet længere sydpå, og det kan ses og mærkes på terrænet. Her er bare smukt, og vi ligger med udsigt over søen her i højlandet. Så i morgen skal der bades.

I forhold til overskriften skylder jeg måske lige at forklare, hvorfor den er som den er. Vi kørte gennem 30 km æbleplantager, og huse så store som slotte. Det mindede om at køre i vindistrikter, bare med æbler istedet.
    Den anden del af overskriften handler om en del kilometer hovedvej. Vi havde godt lagt mærke til at, der var nogle små skovstier, hvor der ret ofte kom biler ud fra. Da vi så nærmere efter, kunne vi se, at der ved hver skovsti, var en lille anretning med en lille campingstol, hvori der sad eller stod lettere afklædte unge piger. Det var meget tydeligt at de havde hver deres spot, og respekterede de andres forretningsområder.
    Troede egentlig ikke det var sådan mere, men det er det tydeligvis.

Tænker vi tager et par dage her, tænker ikke man får bedre udsigt. Nu vil jeg på jagt efter nogle træklodser eller andet jeg kan ligge under støttebenene. Vi holder på et ret skråt stykke, så støttebenene kan ikke nå jorden.
    もっと詳しく