Down by the river
2023年9月7日, フランス ⋅ ☀️ 28 °C
Hold nu op, vi bliver ved med at være heldige. Vi ville for en hver pris ikke igennem Paris, og lavede derfor en rute nordøst. Så dumpede vi pludselig ind i Charleville-Mezieres, en superもっと詳しく
Så kom bageren🥖🥐
2023年9月8日, フランス ⋅ ☀️ 18 °C
Brød lige til døren
Og vinderen er
2023年9月8日, ベルギー ⋅ ☀️ 27 °C
Vinderen af de dårligste motorveje og hovedveje i Europa er helt klart Belgien.
Store huller og total ujævn belægning på motorvejene, ja selv huller hvor der er begyndt at gro græs😂. Så detもっと詳しく
Den skønne plet
2023年9月8日, オランダ ⋅ ☀️ 30 °C
Den skønne plet, hedder pladsen faktisk direkte oversat. Det er en landmand, der har lavet nogle marker om til rigtig fine pladser og laden er lavet til service faciliteter og sociale arrangementer.もっと詳しく
Morgendis/tåge
2023年9月9日, オランダ ⋅ ☀️ 16 °C
Der måtte en lille morgeløbetur på 10 km til i tåge/dis, mens manden min❤️ drak sin morgenkaffe. Det kan nu også noget tågen, der opstår andre smukke silhuetter. Man bliver ikke udfordretもっと詳しく
Ny cykel
2023年9月9日, オランダ ⋅ ☀️ 27 °C
Mødte et rigtig sødt hollandsk par i går, super søde og hjælpsomme. Og så havde de præcis den foldecykel som vi havde ledt efter til Tina. I Danmark havde vi fået at vide, at man ikke kunneもっと詳しく
Ny cykel
2023年9月9日, オランダ ⋅ ☀️ 29 °C
Så er der leveret en ny cykel, hold da op et koncept 12GO cykler har, det er vildt.
Bestille ved sælger, betale ved kassen og den bliver samlet på værkstedet. 1 1/2 time senere instruktion og,もっと詳しく
Så nåede vi Amsterdam.
2023年9月9日, オランダ ⋅ ☀️ 28 °C
Her bliver vi til onsdag.
Endelig hyggelys
2023年9月9日, オランダ ⋅ 🌙 24 °C
Så fik jeg endelig lov til at købe hyggelys til markisen i De Wit. Og det skal selvfølgelig op med det samme. Lidt Kitsch, men super hyggeligt🚥🚦
Morgenstund
2023年9月10日, オランダ ⋅ ☀️ 21 °C
En dejlig morgenstund i Amsterdam, Tina tog 8 km løb rundt i Caasperpark som ligger ved siden af pladsen vi er på, mens Hansi tog sine 2 kopper kaffe til at vågne på☕️☕️
Parken kunne godtもっと詳しく
Nationaal holocaust namemonument
2023年9月10日, オランダ ⋅ ☀️ 28 °C
Nationaal holocaust namemonument, for de 102.000 hollandske jøder, der mistede livet af nazisternes forfærdelige handling.
Har en ubehagelig fornemmelse ved at sidde her, det må aldrig ske igen.もっと詳しく
Amsterdam afsnit et.
2023年9月10日, オランダ ⋅ ⛅ 30 °C
Jeg så dig en morgen i Amsterdam
foran en husbåd en algegrøn pram
skyggerne flakkede, du bad om ild
gådefuld, lattermild, farlig og vild
en blå mandolin fra en gul coffee-shop
spilled´ blues daもっと詳しく
Flot morgenstund
2023年9月11日, オランダ ⋅ ⛅ 20 °C
9 km morgen løbetur til Nelson Mandela park til Tina🔆 og 2 kopper morgenkaffe til Hansi☕️☕️.
Parken er skøn med en vindeltårn med udkig over området, der er søer med en masse fugleliv,もっと詳しく
Møller og Ost, og en lille blomst.
2023年9月11日, オランダ ⋅ ☀️ 27 °C
Efter en dejlig cykeltur på 27 km, hvor vi også skulle med færgen, havnede vi i Zaanse Schans, hvor de autentiske gamle hollandske møller står. Helt fantastisk sted, sikke skønne omgivelser. Viもっと詳しく
Morgendis
2023年9月12日, オランダ ⋅ ☁️ 19 °C
Tina fik løbet 9 km i morgendis, rundt om Caasperplas Sø, mens Hansi fik sine 2 kopper ☕️☕️, og tip fra naboen om autocampervask i Flensburg. Søen er også flot selv i morgendisen, en sjovもっと詳しく
På gensyn Amsterdam
2023年9月12日, ドイツ ⋅ ☁️ 20 °C
Der kom noget af et vejrskifte i Amsterdam, så vi besluttede os til at rykke videre mod noget bedre vejr. Hvor vi lander I morgen, ved vi først i morgen. Kom forbi endnu en af de store hollandskeもっと詳しく
Morgentur
2023年9月13日, ドイツ ⋅ 🌧 16 °C
Tina tog en 12 km morgenløbetur gennem byen Moordeich, hvor de var igang med at høste salat. Løb forbi en dagpleje, sikke en gård de bliver passet på, imens fik Hansi sin morgenkaffe☕️☕️.もっと詳しく
Morgenturen 🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰
2023年9月13日, ドイツ ⋅ ☁️ 16 °C
Tina's morgenløbetur på 8 km var omkring Jarplund og Munkvolstrup. Sikke en dejlig morgen med solopgang. Ved Arnkiel-Park er der mange grave fra den yngre stenalder. Sikke en skøn morgen, og nuもっと詳しく
Mindedage
2023年9月13日, ドイツ ⋅ ☀️ 17 °C
Så lakker vores rejse mod enden.
Vi besluttede at tage to nætter her, hvor vores første rigtige tur med vores Camper startede.
Og så tager vi også stedet her for at mindes min kære mor ogもっと詳しく
Morgentur🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰
2023年9月14日, ドイツ ⋅ ☁️ 8 °C
Hjemmebag🇩🇰
2023年9月14日, ドイツ ⋅ ☁️ 15 °C
Så er der bagt boller og croissanter til 60 års fødselsdags morgenbordet. Det hele er lavet på vores OMNIA ovn❤️🔆🇩🇰
Der er blevet pyntet lidt op, og han har fået sine gave Sketchersもっと詳しく
Så det snart hjemad
2023年9月15日, ドイツ ⋅ ☀️ 11 °C
Sidste morgen på vores ferie, Tina tog 9 km i Jarplund og omegn, mens Hansi drak sine 2 kopper ☕️☕️. Den gamle Danske Højskole Jarplund ligger idyllisk, ved søen, og idag en flot solopgang.もっと詳しく
Autocamper forkæles.
2023年9月15日, ドイツ ⋅ ☀️ 16 °C
Efter 6.000 km syntes vi at vores Camper skulle forkæles lidt. For kr. 450,- blev alt vasket og voksbehandlet, selv taget. Det sparer mig for en dags arbejde derhjemme. Er imponeret over resultatet,もっと詳しく
Hjemme igen
2023年9月15日, デンマーク ⋅ ☁️ 18 °C
En helt fantastisk rejse er forbi. Men denne gang er vi ikke vemodige. Det har været så mange gode oplevelser og vi har været omgivet af søde og hjælpsomme mennesker. Nu skal indtrykkeneもっと詳しく