Ny lejr
26 augustus 2023, Spanje ⋅ ⛅ 17 °C
Efter lidt spændende kørsel i bjergene, og kørsel på veje, jeg absolut ikke burde køre på, fandt jeg dette lille spot❤️. Her er meget primitivt, men utrolig smukt. Til gengæld koster detMeer informatie
Er glad for min gas brødrister
26 augustus 2023, Spanje ⋅ ⛅ 18 °C
Kan man forlange mere.
26 augustus 2023, Spanje ⋅ ☁️ 19 °C
Solen skinner, her er ro, Lars Lilholt i højtaleren, og afslapning🔆. Kan man forlange mere🙏🏻
Dyt dyt
26 augustus 2023, Spanje ⋅ ☁️ 19 °C
Bedst som jeg småsov i solens stråler, blev jeg vækket af en voldsom dytten, og de lokale kaldte på mig, og faktede med armene på ægte spansk vis, og pegede over mod mig. Et kort øjeblik troedeMeer informatie
Ny dag og så i sumpen
27 augustus 2023, Spanje ⋅ ☁️ 15 °C
Vi har haft det vildeste regnvejr i nat, og temperaturen er her klokken 9 kun 15 grader.
Vi boede jo nede i en dal, så der var ret sumpet. Ved fælles hjælp, lykkedes det at komme ud, uden at siddeMeer informatie
Sidder fast
27 augustus 2023, Spanje ⋅ ☁️ 16 °C
Åh nej. Skulle finde en plads, men skulle igennem en lille by. Det kunne jeg så ikke, så skulle bakke cirka en kilometer tilbage. Heldigvis fik jeg hjælp fra de lokale, så er fri igen. PåMeer informatie
Svært at finde
27 augustus 2023, Spanje ⋅ ☁️ 17 °C
Uha uha sikke en tur🙈. Men har igen fundet et hyggeligt spot helt ned til kysten. Ikke så meget sump som tidligere, men stadig noget mudret. Da jeg tjekkede ind, sagde den unge pige at de ikkeMeer informatie
På vej til stranden
27 augustus 2023, Spanje ⋅ ☁️ 19 °C
Nu forstår jeg hvorfor jeg kørte fast😂
27 augustus 2023, Spanje ⋅ ☁️ 19 °C
Hjælpsom mand og Ribadeo
28 augustus 2023, Spanje ⋅ ☁️ 19 °C
Forlod pladsen til morgen, og da vi nåede den lille by, mødte vi en af de lokale ældre mand, og han tilbød os escorte ned til hovedvejen. Som han sagde - " Der er rigtig mange, der kører fast herMeer informatie
Ribadeo
28 augustus 2023, Spanje ⋅ ☁️ 21 °C
En lille cykeltur
28 augustus 2023, Spanje ⋅ ☁️ 22 °C
En frisk lille cykeltur, Tina havde ikke lige forventet at skulle bruge Gore-Tex sko på turen. Selvom vejret er blevet bedre, er der stadig meget mudret og vådt på skovstierne. Så vi cyklede tilMeer informatie
På vej til Lourenza
29 augustus 2023, Spanje ⋅ ⛅ 20 °C
Lourenza - perfekt timing
29 augustus 2023, Spanje ⋅ ⛅ 21 °C
Tullede lidt rundt i Ribadeo, og forsøgte at få pakket sammen mellem bygerne🌧. Det lykkedes til sidst, og jeg var lige ankommet til Lourenza hvor Tinas etape endte, og nåede lige at købe lidtMeer informatie
Gæstfriheden har ingen ende.
29 augustus 2023, Spanje ⋅ ☁️ 23 °C
Nu er vi havnet i Mondoñedo og fandt også camper pladsen. Den så lidt trist ud. Så kørte vi forbi et mindre hotel, Hotel Montero. Vi gik ind og spurgte værten, om vi kunne betale for atMeer informatie
Så slappes der af i hotellets have
29 augustus 2023, Spanje ⋅ ☁️ 23 °C
Købte lige et par kolde drinks på hotellet. Udover at overnatte gratis, kan vi bruge deres have og liggestole. Fantastisk service og sikke en fed dag.
Servicen kender ingen grænser.
29 augustus 2023, Spanje ⋅ ☁️ 24 °C
Som tak for gratis overnatning på hotellets p-plads bestilte vi noget koldt at drikke, efter en gåtur i charmerende Mondeñedo. Selvom vi ligger her gratis tilbød de os at bruge deres have ogMeer informatie
God nat fra Mondoñedo.
29 augustus 2023, Spanje ⋅ ☁️ 20 °C
God nat fra Mondoñedo. I morgen går turen til Abidan eller Vilalba, afhængig af hvor gode ben Tina har. Vi sigter efter et areal ned til en flod, som er gratis at overnatte på.
Kære øjeblik
30 augustus 2023, Spanje ⋅ ☁️ 15 °C
God morgen Mondeñedo🔆.
Stod op til rigtig dejlig vejr, nød øjeblikket sammen med kaffen.
Fik mig soigneret og gik på hotellet, hvor jeg havde besluttet mig for at give værtinden enMeer informatie
For langt ude
30 augustus 2023, Spanje ⋅ ☁️ 14 °C
Skulle finde vores spot for i dag, det endte fuldstændig galt, så stol ikke altid på Park4Night. Omvendt var det super hyggeligt højt oppe i bjergene, fik snakket med en hund og en hest og densMeer informatie
På værksted.
30 augustus 2023, Spanje ⋅ ☁️ 20 °C
Da jeg skulle finde vores spot i dag, endte jeg voldsomt langt oppe i bjergene, på ret små veje. Det var 12 grader udenfor, så jeg ville sætte varme på. Men aircondition fortsatte med at køle,Meer informatie
Køreklar igen
30 augustus 2023, Spanje ⋅ ⛅ 22 °C
Så er vi køreklar igen og Aircondition er repareret. Er glad for jeg har tegnet service kontrakt complete på bilen, vi blev lige skubbet foran i køen🙏🏻. Om vi skulle have ventet til i morgenMeer informatie
Vilalba
30 augustus 2023, Spanje ⋅ ☁️ 22 °C
Så blev bilen ordnet og vi er tilbage på Camino sporet. Noget lidt anderledes sted at overnatte denne gang, men det ligger klods op af Tinas rute. Tina lugtede lidt fælt efter dagens etape, og jegMeer informatie
Perfekt spot og sød familie❤️
31 augustus 2023, Spanje ⋅ ☁️ 19 °C
Er nu nået til et vanvittig hyggeligt sted, lidt fra Baamonde hvor Tina ender etapen i dag.
Her er simpelthen så charmerende, og for første gang, har jeg mødt en dansker🇩🇰. Stedet ligger iMeer informatie
Morgenmad i det fri
1 september 2023, Spanje ⋅ ☁️ 15 °C
Klar til en ny dag. Hyggeligt at riste brød i det fri. Vejret er rigtig dejligt selvom vi er i bjergene nu.

ReizigerGlæder mig til at finde dig❤️, ser virkelig hyggeligt ud skat 🥰❤️