• Davidsen-on-tour
  • Tina Davidsen
  • Davidsen-on-tour
  • Tina Davidsen

Coldplay München og oplevelser

Coldplay I München er omdrejningspunktet for denne tur. Vi starter rejsen med at besøge gode venner i Tisvildeleje, derefter nogle dage på Bornholm, hvor famile skal besøges. Fra Bornholm går turen til Tjekkiet og Polen, og Coldplay koncert i München Læs mere
  • Start på rejsen
    27. juli 2024

Så starter nye eventyr.

27. juli 2024, Danmark ⋅ ☀️ 14 °C

Så starter nye eventyr. De kommende næsten 4 uger, vil vi køre ud i det uvisse. Dog er der planlagt et vennebesøg, et familiebesøg, nogle færger og så lige en Coldplay koncert på det olympiske stadion i München. Hvad der sker derimellem og efter ved vi ikke endnu. Vi må se hvad vejen bringer til os.Læs mere

• Ninette og Peter

27. juli 2024, Danmark ⋅ ☀️ 21 °C

Efter et par sejlture og lidt kørsel ankom vi til Tisvildeleje, hvor vi skulle besøge min gamle og iøvrigt bedste chef jeg nogensinde har haft, nemlig Peter og hans søde hustru Ninette.
    Ninette og Peter's søn Marc kom også forbi, det var super hyggeligt❤️. Hold da op hvor er vi blevet forkælet hos Ninette og Peter. Fantastisk dejlig mad og fantastisk dejligt selskab. Tak til Ninette og Peter fordi vi måtte komme forbi jer, og overnatte og tusind tak for jeres gæstfrihed🙏🏻. Nu kalder sengen, og i morgen skal vi spise morgenmad med Ninette og Peter, inden rejsen går videre.Læs mere

• På gensyn og Kronborg.

28. juli 2024, Danmark ⋅ 🌬 20 °C

Efter en overdådig morgenmad hos Ninette og Peter, sagde vi på gensyn, og satte snuden mod Kronborg.
    Her er bare fantastisk, og vi fik en rigtig god guidet tur. Kronborg blev oprindeligt opført af vores konge Erik af Pommern, for senere at blive bygget op og om af Frederik den 2., primært for at iscenesætte sig selv som nordens mægtigste konge.
    Og heldigvis sidder Holger Danske stadig i kasematterne og sover, og vil vågne op den dag Danmark for alvor trues.
    Igen stor tak for hyggelig samvær og dejlig mad til Ninette, Peter og Marc. Kan varmt anbefale andre autocampister at slå lejr hos Peter og Ninette.

• Et sted for natten.

28. juli 2024, Danmark ⋅ ☀️ 19 °C

Det var umuligt at finde noget overnatning på Nordsjælland. Det lykkedes at finde en transitplads for natten, og en restaurant, så vi kunne fylde maverne. I morgen går den til Bornholm via Ystad

• Hundige Strand🔆

29. juli 2024, Danmark ⋅ ☀️ 18 °C

En fantastisk morgen med sol🔆 morgen turen gik på Hundige Strand. Et fantastisk sti system med sælstien, klitstien, Lyngstien og Skovstien, det blev til 9 km løbetur i dejlig natur.
    Morgenbrød med på hjemvejen til Hans Henrik.Læs mere

• Hasle

29. juli 2024, Danmark ⋅ 🌬 20 °C

Så er der slået lejr i Hasle, som er vores base til den 1. August. Nu skal cyklerne frem, og det nordlige Bornholm skal undersøges. I morgen eftermiddag bliver vi dog afhentet af min morbror Flemming og min tante Inger Mari. Vi glæder os til et gensyn med dem❤️. Og så glæder vi os til at se hvad det nordlige Bornholm kan byde på, inden vi flytter på den modsatte side af øen den 1. August.
    Her er super dejligt, solen skinner, det blæser en del, men vi har en plads med fuldstændig læ.
    Vi ligger helt ned til vandet og kan høre bølgernes brus. Livet er bare dejligt.

• Morgentur i Hasle

30. juli 2024, Danmark ⋅ ⛅ 17 °C

En fantastisk morgen🔆❤️🇩🇰
    En stille morgen løbetur på 7 km, omkring Klympen Strand, videre til Kultippen hvor der er gravet efter kul. På den anden side af vejen en tur omkring Rubinsøen.
    Sidste lille sving omkring Hasle Havn og hente morgenbrød med hjem til manden Hans Henrik Davidsen

• Hammershus

30. juli 2024, Danmark ⋅ ☁️ 19 °C

En dejlig, men også lidt hård cykeltur til Hammershus slotsruin med en stigning på 17% på et stykke af ruten. Fantastisk at få genbesøgt Hammershus, er stadig imponeret af hvordan de kunne bygge sådan et slot dengang. Snart cykler vi tilbage til Hasle, hvor onkel Flemming vil hente os.Læs mere

• Morgenstund

31. juli 2024, Danmark ⋅ ☀️ 19 °C

Morgeturen måtte gå endnu engang lige omkring Rubinsøen, der er så smukt, videre ned mod Hasle havn, og morgenbrød med hjem🔆🇩🇰 7 km og vi er klar til endnu en dejlig dag🔆🇩🇰

• Vild tur.

31. juli 2024, Danmark ⋅ ⛅ 20 °C

Målet var og er stadig opalsøen, en kuperet cykeltur på 16 km. Her 3.5 time senere er vi ikke engang kommet halvvejs og hvorfor så ikke? Fordi vi absolut skal lave det lidt mere spændende end nødvendigt er 😂. Så vi har vandret på klippestier med cyklerne på slæb. Ikke engang på mountainbike kunne man cykle der, som Frank Hvam sagde, der også var havnet på afveje som os.
    Det viser sig, at det er en vandresti for hardcore vandere🧗🏻‍♀️Men hold op hvor har vi haft det sjovt. Bløder lidt hist og her efter et lille styrt, men så har vi det minde.

• Gudhjem og studiekammerat

1. august 2024, Danmark ⋅ ☀️ 20 °C

Så fik vi besøgt skønne Gudhjem. En super hyggelig eftermiddag sammen med Hans Henriks gamle studiekammerat Claus og hans kone Jette. Vi havde sat hinanden stævne på café Klint hvor vi fik nogle gode drinks, og en god snak om gamle dage. Udover at Claus og jeg har været studiekammerater, har vi også været kollegaer i mange år i Oticon, Claus på forskningscenter Eriksholm og jeg i Salg på HQ.Læs mere