Cykelfærgen
6. august 2024, Tyskland ⋅ ☀️ 25 °C
Super nemt at komme på den anden side af Elben.
Tårnet Bad Schandau
6. august 2024, Tyskland ⋅ ☀️ 25 °C
Tårnet med elevator, der tog os op på den fedeste udsigt.
Morgenstund i skoven
7. august 2024, Tyskland ⋅ ⛅ 16 °C
En frisk lille morgenløbe tur OP i skoven, for her går det virkelig opad. Nedbrændte gamle ruiner og et et grænse punkt fra det tidligere Østtyskland i skovbunden.
Morgenbrødet med hjem til HansLes mer
Truckerliv og Håndbold
7. august 2024, Polen ⋅ ☁️ 27 °C
Et sted i Polen, vi ved faktisk ikke helt hvor. Vi ved at vi er på vej mod Krakow. Og håndbold skal der ses og mad skal vi have, så mens kampen kører, er der indbagt pizza i Omnia ovnen. De er såLes mer
Vores lille spot nær saltminen
8.–10. aug. 2024, Polen ⋅ ⛅ 26 °C
Vi har fundet et lille spot inde i et villakvarter. Det er et hotel, der lejer deres græsplæne ud for et mindre beløb. Her er kun 1,8 km til saltminen hvor alt parkering er optaget. Vi er deLes mer
Wieliczka saltmine og donner und blitz
8. august 2024, Polen ⋅ ☁️ 24 °C
En helt fantastisk rundvisning på 2,5 time i Wieliczka saltmine. Hold da op en oplevelse og sikken historie. 860 trapper ned på level 3, svarende til 136 meter eller svarende 45 etager ned i dybet,Les mer
For at tænde lys og Krakow.
9. august 2024, Polen ⋅ ⛅ 24 °C
Hele dagen i dag er brugt i Krakow, hvor vi blandt andet har været på markedet, men også fået tændt et lys for vore kære, som vi mistede sidste år❤️.
Vi tændte lys i Bazylika Mariacka, enLes mer
Festival og legeland
10. august 2024, Tsjekkisk Republikk ⋅ ☀️ 28 °C
Vi er bare lige her, aner ikke hvor, men i Tjekkiet. Spottede et sted hvor vi kunne få vasket tøj. Det var tiltrængt efter skybruddet. Det er ren anarki, man kaster sig bare ned, ingen reglerLes mer
Morgentur i Olomouc
11. august 2024, Tsjekkisk Republikk ⋅ ☀️ 20 °C
Så kom naturen tilbage til min morgenløbetur, det blev 8 km på en varm morgen🔆 langs floden. Den store sø er en badesø, undervejs et monument fra anden verdenskrig.
Morgenstund
12. august 2024, Tsjekkisk Republikk ⋅ ☀️ 20 °C
Endnu en fantastisk dejlig 9 km morgetur i den skønne natur. Morgenbrødet blev hjemmebragt til Hans Henrik Davidsen❤️
Tyskland via bjergene
12. august 2024, Tyskland ⋅ ⛅ 27 °C
Det har været ulideligt varmt, så vi besluttede os at køre den smukke vej til Tyskland via sydruten i Tjekkiet. De smukkeste bjergveje og rigtig smuk natur. Vi gjorde alt for at undgå Østrig ogLes mer
Morgentur i Egglfling
13. august 2024, Tyskland ⋅ ☀️ 23 °C
En lille 7 km varm løbetur i Egglfling.
Mødte den lille havfrue, flotte huse og en by indhegnet af majsmarker 🌽🌽🌽🌽.
Nu vil jeg igang med at bage boller til Hans Henrik Davidsen❤️tilLes mer
Cykeltur og is i Østrig.
13. august 2024, Østerrike ⋅ ☀️ 30 °C
Det er så varmt i dag, omkring de 40 grader. Så vi tog cyklerne og cyklede til Østrig. Super hyggelig lille by, hvor vi fandt et lille sted og fik noget rigtig godt is. Fik besøgt kirken, som blevLes mer
Vandkraftværk
13. august 2024, Østerrike ⋅ ⛅ 31 °C
Vi fulgte floden på den østrigske side helt hen til vandkraftværket Egglfing - Obenberg. Et kraftværk bygget af nazisterne og Siemens i 1938, og det producerer stadig på fuld kraft. Vi så en afLes mer
Morgentur ved floden Inn
14. august 2024, Tyskland ⋅ ☀️ 20 °C
En fantastisk morgen 🔆 løbeturen gik den anden vej ud af Egglfing og blev 9 km i skønneste omgivelser. Tydeligt med de hjælpefloder og søer som omringer floden Inn. På vejen tilbage er man påLes mer
München
14. august 2024, Tyskland ⋅ ⛅ 30 °C
Så er vi havnet i München. Den værste Stellplatz vi nogensinde har prøvet. Gider ikke engang tage billeder herfra. Men skal til gengæld nok sørge for en dårlig anmeldelse af pladsen. Det erLes mer
Morgentur i München
15. august 2024, Tyskland ⋅ ⛅ 20 °C
Var nødt til at finde en grøn plet, så morgenløbe turen på 8 km gik til Fasanerie See, en dejlig skøn plet i en ellers stor by hvor frøer har deres egne vejskilte. Mange var i gang med at tageLes mer
Klar til Coldplay
15. august 2024, Tyskland ⋅ ⛅ 28 °C
Vi er så klar til Coldplay: Music Of The Spheres, og har fået købt 2024 tour t-shirts.
Det bliver så stort, når vi sammen med 79.998 andre, hæver vores arme, og armbåndene begynder at lyse.Les mer
Coldplay
15. august 2024, Tyskland ⋅ 🌙 22 °C
Det bliver ikke bedre....
...har man en tendens til at skrive efter hver Coldplay koncert. Men det gør det så alligevel, for Coldplay bliver ved med at overraske, ikke bare musikalsk, men også medLes mer
Morgen tur omkring Felmochinger See
16. august 2024, Tyskland ⋅ ☀️ 25 °C
Efter en fantastisk koncert med Coldplay i går aftes, måtte jeg lige på en lille morgenløbe tur.
Turen omkring Feldmochinger See på 8 km, smuk og med folk der tog en morgen dukkert.
Vi har pakketLes mer
Mette og Julian
16. august 2024, Tyskland ⋅ ☁️ 26 °C
Så er vi ankommet til Pöcking syd for München, for at besøge Mette og Julian, og se deres hus.
Skøn modtagelse som altid, og det lækreste grillmad. Dejlige mennesker, som vi er så heldige atLes mer
Fantastisk natur omkring Pöcking
17. august 2024, Tyskland ⋅ ☁️ 23 °C
Godnat
18. august 2024, Tyskland ⋅ 🌙 14 °C
Danmark🥱
19. august 2024, Danmark ⋅ ⛅ 20 °C
Så ved man bare at man er i Danmark igen. Hvorfor skal det tage en halv dag om at rydde op efter et uheld. Lær dog af tyskerne.
Stoholm
19. august 2024, Danmark ⋅ ☁️ 15 °C