Los Angeles
Solnedgang i Stillehavet
March 2, 2020, North Pacific Ocean ⋅ ☁️ 21 °C
Puerto Vallarta Mexico
March 3, 2020 in Mexico ⋅ ☁️ 22 °C
Første landgang siden Los Angeles. Så fedt at besøge Mexico.
La Cruceita Mexico.
March 5, 2020 in Mexico ⋅ ☁️ 30 °C
Ren afslapning ved stranden.
Nicaragua
March 7, 2020, North Pacific Ocean ⋅ ☀️ 24 °C
Fantastisk besøg i Nicaragua. Der kan man virkelig se hvor godt vi har det i Danmark. Ekstrem fattigdom, folk var heldige hvis de havde et bliktag. De fleste havde bare en pressening
Nicaragua - Granada.
March 7, 2020 in Nicaragua ⋅ ☁️ 29 °C
Udpræget fattigdom, der køres stadig med oksekærre. Og el installationer skulle en dansk elektriker ikke se🙈
Costa Rica
March 8, 2020 in Costa Rica ⋅ 🌙 26 °C
Vi lægger til i Costa Rica, det er virkelig smukt, og ikke så udpræget fattigdom. Vi skal besøge en kaffeplantage.
Kaffeplantage i Costa Rica.
March 8, 2020 in Costa Rica ⋅ 🌙 24 °C
Fik besøgt kaffeplantage i Costa Rica. En fantastisk oplevelse, så alt fra høst til bearbejdning og fik derefter den bedste kop kaffe nogensinde. Plukkerne tjener 1 $ i timen, så det er ikke dem,Read more
Mere Panama City
March 10, 2020 in Panama ⋅ ☁️ 33 °C
Panama City
March 10, 2020 in Panama ⋅ ☁️ 33 °C
Så er turen kommet til Panama City. Her blev skibet boardet af sundhedsvæsenet og vi alle 3.500 passagerer skulle have taget temperaturen. Corona er først dukket op her nu. Heldigvis var ingen påRead more
Vi venter på at kunne komme i kanalen
March 11, 2020 in Panama ⋅ 🌙 24 °C
Så sejler vi gennem kanalen.
March 11, 2020 in Panama ⋅ 🌙 24 °C
Imponerende syn. Vi hæves og sænkes 28 meter.
På havet.
March 12, 2020, Caribbean Sea ⋅ ☁️ 26 °C
Cuba ville ikke have os i land, grundet Covid-19 var blusset op i USA. Men hvad gør nogle dage på havet i 35 graders varme🔆
Så er det Miami og togtet slutter.
March 15, 2020 in the United States ⋅ ☁️ 24 °C
Big trouble. Vi er landet i Fort Lauderdale og Miami, og USA vil ikke have udenlandske fly til at lande grundet Covid-19. Albatros fik os om bord på et amerikansk fly til Paris, og derfra tilRead more
Miami og videre mod Europa
March 15, 2020 in the United States ⋅ ☁️ 27 °C