We zijn vertrokken!!!

Sabie River Camp

Aangekomen in de ochtend in Johannesburg reden we gelijk door met de Safari truck naar Sabie. We worden begeleid door onze chauffeur Mat en gids en kok Tembelani.
Onderweg even bij een winkelcentrumRead more
Kruger park

Sorry, updates gaan ooit komen. Internet is hier slecht. Dus ik kan geen foto’s toevoegen 😅
Update footprint:
Onderweg naar onze eerste verblijfplaats in het Kruger park, Skukuza, hebben we deRead more
Kruger safari

We zijn twee dagen achter op safari geweest in Kruger National Park. We hebben enorm geluk gehad, want we hebben nu al de big five gezien - de olifant, buffel, luipaard, neushoorn enRead more
In Mozambique aangekomen!

We zijn in Mozambique aangekomen! Morgen staat een lange reis naar Tofu op de planning. Daar blijven we gelukkig 3 nachten.
De oversteek was best gezellig bij de grensovergang. Superleuke mensen.Read more
Dit is ook Afrika

Ik heb natuurlijk hele mooi plaatjes gepost, maar in Mozambique heb je buiten de resorts een hele andere wereld dan wij gewend zijn. Dat was even wennen.
Aan het strand in Barra

We zijn na een hele lange reis (we moesten om 4:45 uur onze tent afbreken) aangekomen in Barra vandaag. Prachtig mooie plek. Het waait wat te hard om morgen op water safari te gaan, maar overmorgenRead more
Barra dag 2

Omdat het weer vandaag niet echt fantastisch is, harde wind en bewolkt, zijn we vandaag op culturele tour geweest. We hebben Tofu bezocht, een cocosfabriek bekeken en naar de markt in ImhambaneRead more
Barra dag 3

De laatste volle dag in Barra.
Vanochtend vroeg wakker geworden en even aan het strand gezeten. Je kon de lokale vissersbootjes aan het werk zien.
Verder gerelaxt en even de zee en het zwembadRead more
Vilankulos

Vanuit Barra zijn we gisteren naar Vilankulos gereden. Het zou een korte rit zijn, maar uiteindelijk hebben we 6/7 uur gereisd. Op het laatst kwamen we in het zand vast te zitten en kwamen ze uit hetRead more
Tussenstop Xai Xai

We hebben onze mooie kampeerplek aan het einde van de wereld verlaten. Na een lange reis van 9 uur zijn we aangekomen in onze tussenstop in Xai Xai. Ben gaaaaar en mn kont doet pijn.
Ponta do Ouro

Vandaag zijn we van Xai Xai via de hoofdstad Maputo naar Ponta do Ouro gereden. Toch weer een flinke rit met de bus. Morgen hebben we een volle dag hier en kunnen we doen wat we willen. Maar evenRead more
Ponta do Ouro

Vandaag geen reet gedaan. Lekker gerelaxt. Geshopt (heb wat leuks voor mezelf gekocht), geluncht, boekje gelezen en lekker met de hele groep gegeten in de Love bar. Helaas was het me wat te koud om teRead more
St. Lucia

We zijn aangekomen in de Bush Baby lodge in het Hluhluwe reservation in St. Lucia. Morgen gaan we op een ochtend en middag cruise. We moeten voor 5 uur opstaan, want om half 6 vertrekken we.
WeRead more
Safari Hluhluwe park

In de ochtend hebben we een water safari gedaan in St. Lucia om de nijlpaarden te zien. Super gaaf om ze van dichtbij te zien. Ze zijn de boten gewend, dus reageren er eigenlijk nauwelijks op.
‘sRead more
Drakensbergen

Gisteren was weer een lange dag in de bus. Ook nog even spannend, want de motor raakte oververhit waardoor we een tijdje naast de weg stonden en het even spannend was of we door konden gaan.
HelaasRead more
Drakensbergen dag 2

Ik voelde me gelukkig vandaag iets beter na een beetje geslapen te hebben, goed genoeg voor een wandeling. We zijn vanuit de camping naar de Cascades gelopen en Tiger falls. De waterval stelde nietRead more
Weer thuis

Na meer dan een dag reizen van Drakensbergen naar Johannesburg en via naar Parijs naar Amsterdam, ben ik eindelijk weer aangekomen in Eindhoven.
Bregje’s verjaardag hebben we nog gevierd met eenRead more
Veel plezier geniet ervan [Henri Vroomen]
Dilana op reisDank je! Gaat lukken ☺️