FindPenguins
    • 🌬 21 °C
    • 海抜: 33 m
    • ニュージーランドUrupukapuka35°12’50” S  174°13’58” E
    Frokost i det fri
    Sunn frokostjuice...BåtturPå øya fikk vi låne to saccosekker. BehageligeVi gikk til en campingplass på øya. Ingen biler. Alle må bære utstyr/telt fra fergeleie.

Urupukapuka

2024年2月3日, ニュージーランド ⋅ 🌬 21 °C

I dag skjedde altså det store at vi kom oss ut på øya Urupukapuka. En stor opplevelse å gå i land på øya som jeg har tenkt på så lenge, ja faktisk flere år. Vi fikk oss en herlig gåtur, deilig lunsj, kaffe og vi feiret det hele med en Coca-Cola. Bada fikk vi også i en nydelig bukt på øy. Etter mange mange timer tok vi ferge tilbake til fastlandet, utmattet, kanskje litt solbrente, men skikkelig fornøyd med dagens utflukt. Nå er vi i bilen på vei til neste destinasjon, jeg tror det blir på en campingplass i nærheten av en elv. Humøret er på topp.もっと詳しく

Sverre Ødegård

旅行者Så bra å få oppleve å komme dit en har drømt om. Fint at også vi får vært med!

Laila Ødegård

旅行者Tenk at du har kommet til Urupukapuka, er det der Maoriene bor?

Elisabeth og Peter Widmer

Elisabeth og Peter WidmerHei mams! Ja, det ble en flott tur! Litt mye vind etterhvert, så vi var spente på båturen tilbake til fastlandet. En meget vakker øy, grønnkledt og nydelige små bukter med strender. Ikke mye bebyggelse bortsett fra en kafé og noen små gårder.

Ruth M. Løken

旅行者Endelig, Elisabeth !! og Peter også, da! 😄😄