• Viggo klipper håret

22. desember 2024, Thailand ⋅ ☁️ 30 °C

Sammanfattning av gårdagen (eller ska vi säga hårdagen ha ha ha).

Vaknade av att en av aporna här försökte titta in genom balkongfönstret. Vet inte vad han såg men han ser chockad ut! Vi har hittills torkat kläder på räcket men jag vet inte om apor kan ha baciller som är farliga för människor så inga mer kläder ute. Freja kräktes för övrigt och tillbringade hela dagen inne under ACn. Det var inte nått allvarligt men hon tog det lugnt.

Åt frukost- mango banana bowl. Jättegott! Barnen tog croissant (förutom Freja som fick steamed rice), thailändarna är inte riktigt lika bra på importerad mat som sånt de kan producera nära men vi låter barnen välja.ö och äta det de känner för (Viggo tog t.ex en Gordon Bleu till lunch senare samma dag).

Vi vandrade till norra sidan av Klong Nin där det är mer civilisation och där fann vi en frisör som kunde ta sig ann Viggo. Hon klippte en fade för motsvarande 60 kronor och han blev jättefin. Vi badade länge och väl och gick sen till en liten restaurang vid vägen, May, och här tyckte 4 av 4 att de fick deras hittills godaste thailandsmåltid. Vi åt nutella pancake till efterrätt. Godnatt !