• Hotell-byte

December 26, 2024 in Thailand ⋅ ☁️ 30 °C

Idag var det dags att checka ut och lämna Lanta Nature House och vår älskade strand Klong Nin. Vi åt frukost, hämtade vår rena tvätt och packade det sista. Ägarinnan tog emot våra nycklar och ordnade taxi åt oss för 600 bath, motsvarande 200 kr. Tror hon gav oss avdrag på summan första dagen eftersom vi skulle betala en del av priset plus flygtransfer men hon krävde inte in det när vi flyttade vilket var generöst.

Royal Lanta är en ganska stor resort på stranden Klong Dao som ligger inbäddad i grönska med massage, restaurang, två pooler och frukostbuffé. Vi kom tidigt och fick välkomstdrink och två superior rooms med poolview. Fint!

Vi bor nära den stora poolen, lite längre från stranden och närmare gågatan. Jag tycker personligen det är perfekt. Stranden är betydligt tråkigare och vi är i princip ensamma i poolen. Har nära till tvätt, restauranger, shopping mm. Vi har blåst upp Frejas madrass och legat vid poolen två dagar nu. Tog en kvällspromenad längs med stranden, jag, Viggo och Freja och såg eremitkräftor. Har fått massa stora myggbett och besökte ett Pharmacy där jag fick allergimedicin.