- Show trip
- Add to bucket listRemove from bucket list
- Day 23
- Friday, January 10, 2025 at 1:52 PM
- ☀️ 31 °C
- Altitude: 7 m
ThailandSuvarnabhumi Airport13°41’40” N 100°44’50” E
Suvarnabhumi Airport

Det är dags att avsluta resan! Allt har gått klockrent idag och vi kunde sova till 8, få i oss frukost, hämta ut pengar till transfer och en måltid till på flyget och ändå komma iväg i god tid. Jag sa till Bengt i taxin att det passar oss nästan bäst att åka på eftermiddagen, tonåringarna har extremt svårt att komma upp och att ta det lugnt på morgonen med gott om tid tar bort väldigt många konfliktsituationer.
Grab funkade bra även idag och tog oss till flygplatsen på knappt en timme. Jag plastade in min väska för den har spruckit och detta är sista äventyret för den. Incheckningen av bagaget gick jättebra, ingen kö. Vi kom igenom securityn med lite extra scanning av mig och Freja men det funkade fint. Passkontrollen var helt automatiserad- de scannade passen och sen blev man filmad och bilderna jämfördes. Bengt fick kämpa för att bli godkänd, vi tror att det var hans ärr som ställde till det, han fick instruktioner att inte täcka munnen. Tillslut gick det.
Vi lyckades köpa mat på Burger King för våra sista baath, har bara 13 baath kvar tror jag, det motsvarar 4 spänn.
Alla längtar hem. Har fått mail om att snösituationen i Helsinki förväntas ställa till det för oss men vi håller tummarna. Inte mycket att göra. Med lite tur landar vi i Göteborg någon gång efter midnatt lokal tid.
Ang packning, vi hade packat ganska bra den här gången. Vi gör av med 2 flaskor solkräm 30 och 1 flaska 20 på fem personer i 3 veckor. 7 kalsonger/trosor är bra att ha om man åker runt utan tvättmöjligheter, har man tvättmöjligheter kommer man undan med färre just för att man lever i badkläder. Strumpor räcker med några få, alla går i flipflops. Bengt hälsar att två långärmade tröjor är en för mycket. Jag hälsar att luftiga klänningar och tunna ljusa t-shirts är king, svart går bort. Vi saknade inga mediciner. Ev hade det varit bra med en powerbank när vi inte kunde ladda telefonerna på vägen ner. Det ÄR skönt med sin egna musik och egna ljudböcker. Har man plats kan det vara bra att packa cyklop, kvaliteten här nere är begränsad. Jag hade plats i väsksn för huvudkudde och det var superskönt men örngottet är skitit efter tre veckor. Jag vill nog slänga hela kudden i tvätten när jag väl kommer hem. :)
Det var allt! Vi ses i Sverige! Tack för att du läst!Read more