- Show trip
- Add to bucket listRemove from bucket list
- Mar 12, 2025, 12:00 PM
- ☁️ 14 °C
- Altitude: 3 m
South KoreaSuyeonggang35°9’22” N 129°8’30” E
Endnu et år i Busan 😉

I går, onsdag, blev jeg vækket med fødselsdagssang og gave-skattejagt på værelset her i Busan i anledning af, at jeg ramte en ny alder. Brian havde lige siden Queenstown slæbt rundt på den pæneste striktrøje lavet af newzealandsk uld og pungrotte (for som de siger i NZ “A good possum is a dead possum”, fordi de slår mange af deres særlige, native dyr ihjel ☹️) og den kom selvfølgelig straks på! Børnene havde også tegnet et gavekort til musicalen Moulin Rouge og Mette havde sneget en gave ned i tasken, da vi var i Sydney 🥹😍
På mit ønske lod vi morgenbuffet være morgenbuffet (den består mestendels af fermenteret kål og nudelsuppe 😉) og fandt en vaskeægte smørbagt croissant 🥐 og en god kop kaffe (plus en fjollet hat 🥳🫣).
Derefter sprang vi på turist-dobbeltdækkeren for at komme over på den østlige side af byen, som føles GIGANTISK. Vi kom bl.a. over en virkelig, virkelig høj bro med den mest spooky opkørsel (se video), fordi den kæmpestore containerhavn, hvor vi ikke kunne spotte en eneste Mærsk-container, og ud til en ret skøn del af byen med store, brede sandstrande. Vi så også det 441 meter høje “Busan X the Sky”, som nærmest taget pusten fra én med sin højde.
Vores mål var Haeundae Beach, hvor Josefine havde set, at man kunne køre en tur langs kysten med Busan Sky Capsule - sådan en højbane med små vogne. Vi stod af i den lille fiskerby Cheongsapo, hvor vi kiggede os lidt omkring og bl.a. så, hvordan de tørrer tang i solen - og så fandt vi en café med udsigt over havet og lækker jordbærkage 😋
Vejret var fantastisk, så vi gik langs kysten tilbage til Haeundae Beach og tog bussen et par stop videre, bl.a. fordi verdens største mall 🤯
På anbefaling fra en sød kollegas koreanske familie havde vi booket bord til middag på 31. sal på Park Hyatt og vi ankom lige til solnedgang 🌆 Selvom det er noget af det mindst naturlige valg verden at se solen gå ned i en storby, så er det alligevel sært fascinerende hver eneste gang at se lyset og farverne skifte. Maden var også 👌🏼 og den perfekte afrunding på vores dage her i Busan.Read more
Traveler
Whaaaattttt!!!!! Gad jeg sygt godt at prøve!!❤️❤️ TILLYKKE MOSTER MJ!!!!🥳🥳🥳
Traveler Tusind tak, søde Luna 😘 Den var crazy, den vej!!
Traveler
😱😱😱