Les Houches bis Refuge Moëde Anterne

Heute liegt eine anstrengende Etappe mit 2000 Höhenmetern vor uns. Doch wir können schließlich nicht dauernd faul auf Tourist machen und stellen den Wecker auf 4.00 Uhr. Doch bereits um 3.00 UhrRead more
L'ambiance de l'UTMB commence à se faire sentir dans le village. Les coureurs de la TDS ont commencé à arriver hier en soirée et tout au long de la journée.
De notre côté, nous voulionsRead more
Er volgt een lange afdaling naar Tré-le Champ. Het laatste stuk gaat door de bossen. Ik kom uit bij de doorgaande weg en ik zou daar ergens kunnen lunchen, maar het is nog vroeg. Dus ik besluit doorRead more
Nach der Überquerung der hohen Pässe und nachdem wir durch den 11 km langen Mont-Blanc-Tunnel gefahren sind (für WoMos € 62,50) haben wir beschlossen, uns in Vallorcine einen ÜbernachtungsplatzRead more
Het taartje heeft gesmaakt, maar helaas maakt het mooie weer plaats voor regenbuien. Tussen de druppels door proberen we wat te koken. Soms moeten we ons even terugtrekken in de tent, even laterRead more
TOP 3 Highlights:
1. Waterfall - About halfway through our hike today, and just when the sun was starting to smart a wee bit, we stumbled across a waterfall. Even better, it was a waterfall that weRead more
Wanneer we ’s ochtends wakker worden schijnt de zon weer. De eerste groepjes wandelaars passeren voorbij onze tent terwijl we thee drinken in de ochtendzon. Eén voor één stoppen ze om te vragenRead more
Op het terras van de camping komen we er al snel achter dat de Flégère lift naar Lac Blanc gesloten is wegens renovatie werken. Een serieuze streep door onze rekening. We bespreken alle mogelijkeRead more
Got stuck queuing for the Mont Blanc tunnel for 2 hours so delayed start on the mountain. Lovely afternoon visiting the 'top of Italy' via Skyway!
Na een uiterst vlotte rit komen we iets na 5 aan in Chamonix. Voor mij is het de eerste keer dat ik in dit befaamde bergdorp kom. Als we met de auto door de straatjes rijden valt me meteen het lokaleRead more
You might also know this place by the following names:
Aiguille Favre, Q31660579
So beeindruckend und mächtig,diese Berge. Ich glaub,da fühlt man sich als Mensch sehr klein. Euch weiterhin gute Reise und noch viele tolle Eindrücke
Ja. Klein Fühlen bringt es gut auf den Punkt. Liebe Grüße an alle!