Station Tilburg

Op tijd op het station. Nu hebben de treinen kuren 🙁 Hopelijk komen we via via op tijd op Schiphol.
Schiphol

Glasgow airport

Auto's halen, broodje eten en Irn Bru scoren.
Loch Lomond

Schemerdonker sightseeing Loch Lomond
Toetje 😋

Whisky en toetje 😋
goede morgen

Wandeling bij Crinan Locks

Super mooie wandeling met uitkijkpunten, ruïnes, mossen, varens, grotten, geo caches. Lekker 2 uurtjes onderweg geweest. Heerlijk genieten 🌲🌿
Wandeling met mosjes en besjes

Bij de wandeling in de wet woods van Crinan zagen we heel veel soorten mooie mos. En de besjes staken mooi af tegen het groen en bruin van de omgeving.
The Cobbler💪🏻

meest zware wandeling ever😱😵
Ochtend Inveraray verkennen

De ochtend is vrij te besteden. Jan, Eline en Frank ontsnappen in de Inveraray Jail uit een escape room. We verzamelen shillings om onze schuld af te betalen. Na iets meer dan 3 kwartier staan weRead more
Auchentoshan Distillery

We bezoeken de Auchentoshan Distillery voor een tour. Een andere reis stopten we hier voor enkel een stop om te shoppen. Een kei gezellige gids Helen leidt ons rond. We maken de jaarlijkse groepsfoto.
Luss by Loch Lomond

Een korte stop in Luss langs Loch Lomond. Een wandelingetje, frisse neus en koffie voordat we doorrijden naar Glasgow om de auto's in te leveren en met het vliegtuig weer naar NL vliegen.
Vlucht Glasgow - Schiphol

Met een wat kleiner vliegtuig dan op de heenweg, zijn we teruggevlogen naar huis. Een rustige vlucht maar met 5 zieken met buikgriep, niet echt een pretje 😞
Voorlaatste etappe

Met de trein via verschillende routes richting huis. 's-Hertogenbosch, Breda en Tilburg. Daarna het laatste stukje naar huis. Dankjewel allemaal en welterusten voor straks 😘