• AMSTERDAM

12. september 2022, Nederland ⋅ ⛅ 21 °C

Idag har vi igen hyrt cyklar och cyklat runt Amsterdam som om vi vore lokals! Det har varit otroligt mysigt, kan inte riktigt fatta att vi faktiskt är i Amsterdam då det länge varit ett drömresemål 😁 Roligt att vara här! Och det är verkligen så vackert som man tänker. Det enda man inte märker på andra sidan skärmen är hur det i detta landet är lagligt med att röka gräs och de ligger som en dimma över staden på många ställen tyvärr.

Första stoppet imorse var flower market där vi strollade lägs värdens enda blomgata på vatten, allt låg på flyttade båtar längs en gata med mysiga caféer och butiker. Nederländerna stora attraktion är ju egentligen redan blommor och speciellt tulpanerna (som på bilden tyvärr är av plast 😭)!

Ikväll tog vi båt igen hela staden och njöt av att det är så vackert och fick berättat lite mer om hur staden är uppbyggd och vart olika delar kommer ifrån! Även om de har sin charm så märks det att vi idag vet hur vi ska göra med hus utifrån underlag och område 😅

Roligt att utforska och se Amsterdam! ❤️❤️
    / Amsterdam