Första natten på hostelt var minst sagt speciell. Jag var vaken från 03-05 pga två fulla tjejer som höll på med ett och annat. Dem hade ingen respekt alls, dem försökte inte ens vara tysta. Sen så helt plötsligt kom en av tjejerna ut från toaletten helt naken så stod hon där som ingenting. Helt plötsligt kom det in ett stort gäng människor i vårt rum och skrek ”pizza time” (med tanke av att det var ca 6 personer som sov så var det ju ganska dumt. Sen så kom det in några andra killar och dem bara stod och prata som helt vanligt och en tjej låg på golvet och kunde inte komma upp för hon var så full. På morgonen när dem vakna runt 9 så försökte dem fortfarande inte vara tysta utan pratade som helt vanligt och typ sprang runt och höll på. Jag blev så sjukt irriterad och det var så respektlöst. Som tur var så checkade dem ut på morgonen så nu slipper vi dem. Dock så insåg vi på morgonen att vi bokat ett hostel som hette Part Hostel, så lite får vi kanske skylla oss själva men det var ändå utöver det vanliga.
Iallafall resten av dagen så var vi på ett badhus som får sin värme från underjordiska källor. Det var väldigt avslappnade och bra när man inte sovit så bra. Vi åt lunch på ett ställe och den på kvällen åt vi koreansk mat och sen gick på en kareokebar/dansklubb. 🎉🎉Read more