• PORTUGAL - VÅRT ANDRA HEM

December 19, 2022 in Portugal ⋅ 🌧 13 °C

Idag åker vi HEM!
    Det är med både glädje och sorg som vår flyg inom några timmar tar oss till Köpenhamn för att sedan ta vårt sista tåg för denna resan hem till våra kära föräldrar. Mycket glädje över att äntligen få träffa familj och vänner igen som vi längtat efter, att få sova i sin egen säg, att alltid bli förstådd vad man säger och verkligen menar, bekväm till 100%, laga mat själv med alla tillbehör man är van vid, sjunga högt och högre, duscha i en bekväm dusch och verkligen känna sig ren och fräsch efteråt, garderoben, skorna, jackorna osv osv.
    Men så finns det också sorg över att resan är slut, att behöva lämna vår värdmamma som blivit som en extra äldre förälder. Vår kära Ana som vi lämnar kvar i Portugal som ger så mycket kärlek och visa ord och roliga historier så det dansas runt i köket. Hennes mat kommer vi sakna och hennes omsorg över alla människor. Hennes härliga skratt och hennes recept i mängder. Hennes goda sangria och hennes efterrätter. Hennes leende varje morgon när vi kommer in i köket för att fixa med frukost, "DOM DIA MENINAS".