MONACO
2 Ekim 2022, Monako ⋅ ⛅ 22 °C
Idag har vi varit i Monaco! Det va blandat. Ibland inte alls så imponerande som man hört men om man är på rätt ställen är det otroligt vackert och om man ser de rätt ställena märker manOkumaya devam et
MONACO
2 Ekim 2022, Monako ⋅ ⛅ 22 °C
Idag åkte vi tåg till Monaco, tog cirka 25 min! Det fanns ett mysigt område uppe vid Monte Carlo slottet med mysiga gator och utsikt över havet och alla båtar! Stranden var också fin och mysig!Okumaya devam et
NICE --> GENOVA
3 Ekim 2022, İtalya ⋅ ⛅ 23 °C
Imorse tog vi tåget vid 8,35 för att komma till Genova. Allt gick bra och som planerat och vi kom fram till ett hostel som var väldigt trevligt. Vi napade en stund och sedan gick vi ut för enOkumaya devam et
NICE —> GENUA
3 Ekim 2022, İtalya ⋅ ⛅ 23 °C
Idag åkte vi från Nice till Genua. Jag trodde Genua var en liten by vid havet men på vägen dit läste jag att det var Italiens 6:e största stad. Inte så liten som jag trodde. Vi kom till hostletOkumaya devam et
GENUA
4 Ekim 2022, İtalya ⋅ 🌙 15 °C
Väldigt trevlig dag! Vi gick guidad tour! Guiden var rolig och intressant att lyssna på! Gruppen som vi gick med var söta så det var kul! Vi gjorde det hela dagen. Sen gick vi och åt gelato medOkumaya devam et
Allmänt om Italien
4 Ekim 2022, İtalya ⋅ ☀️ 22 °C
Allmänt om Italien (Genova, Cinque Terre, La Spezia, Pisa, Garda, Verona)
Italien, Italien, Italien - mycket att se och många ställen som är fantastiskt vackra. Vi åkte runt till flera olikaOkumaya devam et
GENOVA
4 Ekim 2022, İtalya ⋅ ⛅ 23 °C
Idag har vi gått en tour med en väldigt härligt guide tillsammans med flera personer från några olika hostel i stan. Det va väldigt intressant och roligt så vi fick testa lite Italiens mat ochOkumaya devam et
GENOVA --> DEIVA MARINA
5 Ekim 2022, İtalya ⋅ ☀️ 23 °C
Idag lämnade vi Genova på förmiddagen för att ta oss till en liten liten by längs havet för att här möta upp våra föräldrar och småsyskon som äntligen kommer hit 😁 Vi anlände tidigareOkumaya devam et
GENUA —> DEIVA MARINA
5 Ekim 2022, İtalya ⋅ ☀️ 23 °C
Idag åkte vi till Deiva Marina, så skönt att komma bort från storstäder och komma till lugnet! Och familjerna kom idag, så kul!!😍😍🎉🎉
CINCLE TERRE
6 Ekim 2022, İtalya ⋅ ⛅ 22 °C
Mysdag, åkte runt till byarna i Cincle Terre, badade, gick runt, åt gelato och kvällsmat i en av byarna! 🇮🇹🍷🥝
CINQUE TERRE
6 Ekim 2022, İtalya ⋅ ⛅ 22 °C
Idag har vi åkt fram och tillbaka mellan byarna i naturreservatet Cinque Terre, mycket mycket vackert faktiskt. Jag, mamma o pappa gick på en led mellan två av byarna och det var AMAZING, de vaOkumaya devam et
LA SPEZIA
7 Ekim 2022, İtalya ⋅ ☀️ 23 °C
Idag blev det en trip till La Spezia, en liten stad lite ifrån där vi bor. Sen åkte vi till den sista av dem 5 kuststäderna, den vi inte varit i och badade vid klipporna. På kvällen åt vi pizzaOkumaya devam et
LA SPEZIA
7 Ekim 2022, İtalya ⋅ ⛅ 22 °C
DEIVA MARINA —> PISA —> GARDA
8 Ekim 2022, İtalya ⋅ ⛅ 22 °C
Idag bytte vi boende till Gardasjön, vi svängde inom Pisatornet. Och resten av dagen var det mest åka bil. Vi stannade och lunchade mackor på en parkering. Vi kom till lägenheterna runt 18 såOkumaya devam et
DEIVA MARINA —> PISA —> GARDA
8 Ekim 2022, İtalya ⋅ ⛅ 23 °C
Mycket bil idag när vi skulle åka från västkusten till östra delen av Italien och dessutom köra "inom" Pisa 😁 Men allt gick bra och vi kom till slut fram till egna lägenheter och en pool somOkumaya devam et
9 Ekim 2022, İtalya ⋅ ☁️ 22 °C
Ta det lungt dag, sola, bada, mat
9 Ekim 2022, İtalya ⋅ ☁️ 22 °C
Lugn söndag med söndagslunch vid Gardasjön😎
VERONA
10 Ekim 2022, İtalya ⋅ ⛅ 20 °C
Idag åkte vi till Verona under dagen för att kolla in staden och den coola 'gladiatorarenan' som man tyvärr inte kunde gå in i. Men nuförtiden är det alltså Musikaler där, SUPERCOOLT!
PåOkumaya devam et
VERONA
10 Ekim 2022, İtalya ⋅ ⛅ 22 °C
Utflykt till Verona, sen på kvällen var det syskonkväll. Då åt vi kvällsmat nere vid sjön 🇮🇹🍷🥨🍕🍔
11 Ekim 2022, İtalya ⋅ ☁️ 21 °C
Ta det lungt dag 😁
11 Ekim 2022, İtalya ⋅ ☁️ 21 °C
Idag var det solardag, föräldrarna åkte på egen utflykt och vi var kvar vid poolen. Vi gick på en promenad också, i kvarteret och sen åt vi gelato🍦🍨
GARDA —> VENEDIG
12 Ekim 2022, İtalya ⋅ ⛅ 21 °C
Idag sa vi hejdå till familjerna😪 tråkigt men känns kul att fortsätta vår resa iaf! För oss bar det av mot Venedig. Hostlet kändes fräsht och bra, sover i ett 6 kvinnorum. På kvällen gickOkumaya devam et
13 Ekim 2022, İtalya ⋅ ⛅ 20 °C
Idag har vi gått hela dagen i Venedig, slog vårt rekord i hur många steg vi tagit på en dag, runt 30 000 blev det 🤪
I Venedig är det väldigt vackert, de e en mysig stad. Att gå runt ärOkumaya devam et
13 Ekim 2022, İtalya ⋅ ⛅ 20 °C
14 Ekim 2022, İtalya ⋅ ⛅ 20 °C
Idag åkte vi till en liten ö utanför Venedig som heter Murano, känt för tillverkning av glas i alla möjliga olika former. Vi gick till en ”glass factory” och kollade när dem gjorde liteOkumaya devam et

GezginSer varmt och skönt ut
GezginDet är det ändå tycker jag! Runt 21-24 ganska ofta