IceroadmenHi Patrick, we kunnen gewoon doorrijden. Vanaf de haven van Moskenes is er een doorgaande weg met bruggen naar Narvik. Bepaalde eilanden zijn wel alleen bereikbaar per boot. Als je meer tijd hebt kun je een langere tocht door de Lofoten maken en verschillende ferries naar eilanden nemen. Maar wij moeten weer door. Dus we hebben naast de doorgaande weg hier en daar wel wat B-routes genomen om meer te zien en beleven maar geen ferries.
IceroadmenIk heb je gezien en bedankt voor de foto’s nog! We stonden er mooi op! Heel veel succes met de voorbereidingen en als je tzt tips nodig hebt kun je altijd even contacten. Via dm insta of je weet ons wel te vinden.
ReizigerPerfect! Doen we. Nog veel succes 🤞. Ik werk aan een artikel voor onze blog tegen dit weekend. Is het mogelijk een foto of 2 a 3 door te sturen? Dan plaatsen we die met jullie teamvermelding! Sturen kan naar patrickverheeken@gmail.com alvast bedankt.
ReizigerIk zie in de routeplanner dat jullie gezwommen hebben. ha, ha.
ReizigerKunnen jullie gewoon doorrijden of moet je telkens de boot nemen?
ReizigerOk, bedankt! Wij rijden volgend jaar mee en zijn nu bij de start even gaan kijken😃