Baltic Sea Circle Rally WinterVis rejseTilføj til træskolisteFjern fra træskolisteDelDag 7torsdag den 24. februar 2022 kl. 13.32 ☁️ -4 °C Højde: 14 m NorgeDurmålskarbukta69.852844, 21.22916269°51’10” N 21°13’45” E1Keren doe je zo 24. februar 2022, Norge ⋅ ☁️ -4 °C Op een parking in Noorwegen kun je makkelijk even keren. “Short turn”. Se oversættelseRejsendesnap ik, maar gaan je ook zingen tegen de verveling. Dit wat er nu gebeurt is je reinste verveling toch. Eis, eis, eis en bevroren meren.24.02.2022SvarIceroadmenWe zingen de hele dag al Jan, even een tussendoortje. En geloof ons: 0% verveling. Dit is een bijna onwaarschijnlijke wereld, waar heel even oorlogen niet lijken te bestaan.24.02.2022SvarRejsendeen gaan...24.02.2022Svar6 synes om Vis rejse
Rejsende
en gaan...