• Puur natuur

12. februar 2017, Indien ⋅ 🌙 22 °C

Wat een fijne dag. Ik voel me gelukkig. Zo fijn om in contact met de natuur te zijn. De koude waterval over mijn rug. De warme zonnestralen op mijn gezicht. Het constante geluid van het water dat naar beneden valt. Rustgevend. Prachtige vlinders, fladderend door de schone lucht. Vogels die zich wassen in het heldere water. Puur natuur.

Omgeven door soortgelijke mensen die een passie delen. Diepgaande gesprekken over het leven. De maatschappij waarin we leven. Het vaste kader waardoor we ons beperkt voelen. Het gevoel dat we een bepaalde richting op moeten en daardoor voorbij gaan aan onze ware aard. Ons eigen pad. Onze passie. Ons doel, maar niet in de zin van resultaat en prestatie. Nee, ons levensdoel. Dat waar we energie van krijgen. Waardoor de energie gaat stromen. We warmte en liefde voelen. Want dat is waar het om draait. Warmte en liefde. Onvermijdelijk zijn er dagen waarop we ons verloren voelen, koud en ongeliefd. Maar zolang we dicht bij onszelf blijven en ook de donkere dagen omarmen, zullen we ons vrij voelen. Licht.

Beetje bij beetje verzamel ik stukjes die vorm aan mijn levensdoel lijken te geven. Ja, vandaag was ik dicht bij mijn natuur. My true nature. <3