• Laaste dag trekking

2024年11月4日, ネパール ⋅ ☀️ 13 °C

Vandaag om 7.00 ontbijten daarna om 8.00 gingen we de laaste wandeling maken.
    Mijn spieren waren iers minder vermoeit dus in het begin ging het nog wel het lopen. Over kleine plaatjes een deel naar beneden. Daarna over de weg . Mijn bovenbenen begon ik weer steeds meer te voelen dus dat was weer pijn lijden tijdens het lopen. Helaas Maar ik wilde deze wel zelf afmaken. Op een gegeven moment na ruim 2 uur lopen gingen we aan de thee. Daar was ik aan toe even zitten en iets drinken.
    Daarna begonnen we aan de trappen naar beneden. Ik tree voor tree. Een deel van de groep bleef bij mij en dat ondersteunde mij goed. Het begon te regenen en steeds harder. Dus de kijen waar we over heen liepen steeds gladder. Maar langzaam gingen we naar beneden. Na ongeveer 1 uur en 30 minuten kwamen we beneden waar de bus voor ons klaar stond.
    Nog even een groeps foto. Zelf de dragers waren er nog om ons gedag te zeggen. Na afschijt de bus in op weg naar
    Pokhara. Het hotel waar we voor de trekking ook verbleven. Eerst geluncht met zijn allen en daarna de kamers op.
    In de avond weer met zijn allen gegeten.
    Het eten was een cadeautje van onze reisorganisatie. Altijd fijn zo een cadeautje.
    もっと詳しく