• Thuis reis.

12 November 2024, Nepal ⋅ ☀️ 18 °C

9.00 vertrek richting vliegveld. Op het vliegveld eerst een lange rij voor je de vertrekhal in kan. Inchecken ging redelijk snel. We dachten nog even winkelen maar er was bijna niks. Dus wachten tot we het vliegtuig in konden. Dat was later dan gepland. Toen iedereen aan boord was en deuren dicht duurde het lang voor we konden vertrekken. Helaas daardoor onze reis van Istanbul naar Amsterdam gemist.
    Eerst dus een andere vlucht regelen. Dat kan pas morgenochtend 8.30. Dat betekend door de douane, dus weer een stempel in mijn paspoort Nu een hotelkamer regelen en gelukkig is dat goed gelukt. Met z'n allen in het zelfde hotel. Een bus om ons naar het hotel te brengen was ook snel geregeld. Alleen is het hotel ongeveer een uur rijden vanaf het vliegveld. Maar een mooi hotel en we kregen ook nog iets te eten aangeboden. Kip met rijst en groente. Mm mm
    Nu maar gauw slapen morgen ochtend o. 5.00 worden we weer door een busje opgehaald om ons naar het vliegveld te brengen. Één voordeel mijn vakantie duurt weer een dag langer.🤗
    Baca lagi