• dag 10 - vanaf Théméricourt

2019年5月29日, フランス ⋅ 7 °C

We worden allebei half 4 wakker. Dat is wel erg vroeg om te gaan fietsen. Het is nog pikkedonker. Nog maar weer wat proberen te slapen. Half 7 staan we op. Lekker relaxed alle schone kleding opruimen. Ontbijtje, koppie thee en dan alle bagage de trap af naar de fietsen. Het is mooi weer, pijpen van de broek geritst en tegen half negen vertrekken we. Oeps, mooi weer ja, maar toch wel fris. Beetje doortrappen, worden wel warm. We vinden snel een bakkertje voor een lekker broodje en trappen weer verder. Al snel volgt een pittige klim en we maken graag gebruik van onze stand 'tour' op de fiets, stand 2. Na de pittige klim, de pittige afdaling. Met beide handen constant op de remmen bereiken we rond half de de Seine. Poepie druk, het razende verkeer is net niet op de foto gezet. Er is geen gelegenheid om even rustig aan de Seine te zitten, jammer, dan maar verderop. Weer een pittige klim, maar geen plek om te rusten, koffie te doen. Maar er volgt een steile klim en dan 'niks'. Saaie wegen met dorpjes waar niets te drinken valt. Iedere horeca is dicht. Uit nood doen we allebei aan 'wildplassen'. Om half 12 in Osmoy vinden we in ieder geval een muurtje waar we lekker kunnen zitten en koffie drinken en wat eten.もっと詳しく