Ondarroa
23 maggio 2022, Spagna ⋅ ☁️ 15 °C
De campings (drie stuks) zijn allemaal ná Ondarroa. De middelste, tweede dus, had ik gebeld en was in ieder geval open. Oké, dan gaan we voor die. De toegangsweg is zo steil dat we terug gaan omLeggi altro
Op naar volgende stop
24 maggio 2022, Spagna ⋅ ☁️ 13 °C
Zonder wekker toch op tijd wakker. Rustig aan alles opruimen. Tent zo goed mogelijk laten drogen. Flink geregend vannacht. Wanneer alles ingepakt is op tent na gaan we thee met broodje doen bij hetLeggi altro
Kustlijn
24 maggio 2022, Spagna ⋅ ☁️ 15 °C
Wat een rotdag
24 maggio 2022, Spagna ⋅ ☁️ 14 °C
We hebben eerst km's heerlijk op het fietspad langs de kustlijn kunnen fietsen. Maar sinds we aangekomen zijn in heeft het allemaal behoorlijk tegen gezeten. Uiteindelijk is alles goedgekomen maar ikLeggi altro
Bidegorri
24 maggio 2022, Spagna ⋅ ☁️ 13 °C
We hebben alle restjes in de tas gepakt om als avondeten te gebruiken. Sliertjessoep, nootjes, stukkie brood. We lijden geen honger. Dan wordt er op de deur geklopt. De gastheer en gastvrouw (Miren enLeggi altro
Regen en zonneschijn
25 maggio 2022, Spagna ⋅ 🌧 12 °C
San Sebastian
25 maggio 2022, Spagna ⋅ 🌧 14 °C
Na een natte start van de dag vertrekken we droog. We rijden doelbewust iets om, zo zijn we er zeker van dat we geen rare Baskische weggetjes treffen. We slingeren langs de kust, soms oo de doorgaandeLeggi altro
Verkeer in San Sebastian
25 maggio 2022, Spagna ⋅ ⛅ 16 °C
Kleine impressie van de wegen die we gelukkig niet hoeven te nemen omdat we de Biregorri volgen.
Camping Oliden
25 maggio 2022, Spagna ⋅ ⛅ 17 °C
De camping ligt aan de GI-636. Helaas zijn de Ribegorri ten einde. We zijn vrij vroeg op de camping, kwart over twee. Receptie gaat pas open om vier uur. Mmm, we staan te dubben wat we zullen doen.Leggi altro
Wijntje
25 maggio 2022, Spagna ⋅ ⛅ 17 °C
Alles opgezet, dan tijd voor wijn. We kunnen echter pas na zevenen eten. Als dat maar goed goed, hahaha.
Droge rivier
26 maggio 2022, Spagna ⋅ ☁️ 15 °C
Of is het een getijde-rivier?
Kruipolieregen
26 maggio 2022, Francia ⋅ ⛅ 15 °C
We staan hier op de brug tussen Irun en Hendaye. Achter ons is zichtbaar dat we over enkele meters Frankrijk bereiken.
Saint-Jean de Luz
26 maggio 2022, Francia ⋅ ☁️ 16 °C
Tussen de steden door is het weer aanpezen op doorgaande wegen. Maar in de steden vinden we heel goed de 'rode wegen', de 'ribegorri' de fietspaden die als je als aan een lint door de steden voert
Cambo-les-Bains
26 maggio 2022, Francia ⋅ ☁️ 17 °C
Vanaf Frankrijk wordt het steeds droger. Tussen de steden nog steeds flink aanpoten, maar niet meer zo grillig als aan de Spaanse kan. Wel heel druk. Onderzoek van de kaart doet besluiten dat weLeggi altro
Proost
26 maggio 2022, Francia ⋅ ⛅ 17 °C
Die rotdag, weet je nog wel, mislukte booking van kamer? Toen kregen we als troost een wijntje van eigen bodem. Twee dagen in de fietstas. Hier op de camping onder koud water afgespoeld en in onsLeggi altro
Regen boven Pyreneeën
26 maggio 2022, Francia ⋅ ⛅ 17 °C
Zolang de regen daar blijft hangen zijn we blij.
Pizza
26 maggio 2022, Francia ⋅ ⛅ 17 °C
120 meter verderop zit een pizzaboer. Prima idee, helaas, wegens Hemelvaartsdag gesloten. Volgens de campingbaas 700 meter de andere kant op, daar is een pizzamachine. Oké doen we dat, lopenLeggi altro
Koffie met een chocolaatje
27 maggio 2022, Francia ⋅ ⛅ 15 °C
Geen wekker, wel op tijd wakker, was gedaan en opgehangen. Koppie thee gedronken. Nu naar het stadje Cambo les Bains.
Boom niet op tijd gesnoeid
27 maggio 2022, Francia ⋅ ⛅ 16 °C
Even van uitzicht genieten. Net over de markt geweest. Heel moeilijk om niet van alles te kopen. Zoveel lekkers, om te watertanden. Bij kaasboertje kunnen we het niet laten om een kaasje met bloempjesLeggi altro
Menu du Maison
27 maggio 2022, Francia ⋅ ⛅ 20 °C
Oh oh, we kakken in.
27 maggio 2022, Francia ⋅ ⛅ 19 °C
Super luie middag, we kakken eigenlijk gigantisch in. We blijven nog twee nachten. Zondag weer klimmen. Oh oh, dat gaan de spieren niet leuk vinden. Niet te veel aan denken. Morgen omgeving nog watLeggi altro
Rondrijden in en om Cambo les Bains
28 maggio 2022, Francia ⋅ ⛅ 17 °C
Om de fietsspieren weer een heel klein beetje wakker te maken, maken we een rondje in en om Cambo les Bains. Zo rijden we een km of tien bergje op en bergje af. Blijft tegenvallen, best jammer, weLeggi altro
Uitzicht
28 maggio 2022, Francia ⋅ ⛅ 22 °C
Maar we gaan geen voorschot nemen op eventuele berghelling-ellende. Lekker genieten bij ons tentje, straks rustig alle tassen weer inruimen.
Tarp
28 maggio 2022, Francia ⋅ ⛅ 22 °C
Rolandspas en meer
29 maggio 2022, Francia ⋅ ☀️ 13 °C
Wekkertje om zes uur. Wij zijn niet echt vlot, tent is kliedernat. Tien over half negen rijden we van de camping af. Toegegeven, twee dagen uitrusten heeft geen bal geholpen. Nog steeds moe en hijgendLeggi altro

ViaggiatoreTopsporters
Viaggiatorelaat alles maar lekker smaken, WELVERDIEND. Welterusten 😑
Viaggiatoreoh wauw! dat is zeker welverdiend super bezig 😘