Porto 🍷
9 de setembro de 2023, Portugal ⋅ 🌧 22 °C
Die erste zwöi Täg vo üsem Roadtrip heimer in Porto verbracht und‘s üs kulinarisch la guet gah. Mir hei Portwyy und Super Bock trunke, Pastels de Nata gässe und ä Insidertipp (Francesinha)Leia mais
Nazaré 🌊
11 de setembro de 2023, Portugal ⋅ ☀️ 22 °C
Am 3. Tag in Portugal isch üse Roadtrip ändlech losgange. Pünktlech wiene Schwizer Uhr simer am 11:30 Uhr am Schalter vo Hertz gstange. Ds Outo heimer schlussändlech ersch am 13:00 Uhr gha,Leia mais
Nazaré - Peniche - Lissabon 🚗
12 de setembro de 2023, Portugal ⋅ ☀️ 22 °C
Dr hütig Tag heimer früeh gstartet und si gah dr berüehmt „big surf spot“ und dr Lüchtturm vo Nazaré gah aluege. Die Wäue womer hei gseh, si scho sehr idrücklech gsi aber es isch faschLeia mais
Lissabon 🚋
12 de setembro de 2023, Portugal ⋅ ⛅ 25 °C
Nachdäm mir dr Verchers Stress hei verarbeitet hei mir die schöni Stadt Lissabon erkundet. Mir si meh oder weniger per Zuefau i die beide bekannte Stadtteile Alfama und Bairro Alto spaziert und heiLeia mais
Lissabon - Algarve 🚗
14 de setembro de 2023, Portugal ⋅ ⛅ 25 °C
Hüt hei mir t‘Grossstadt wieder verlah und si nach guet 3h Fahrt ir schöne Algarve ahcho. Mir hei üs für die nächste 3 Nächt imne Airbnb in Lagos iquartiert und erkunde vo hie usLeia mais
Faro 🌭 & Lagos 🏖️
15 de setembro de 2023, Portugal ⋅ ☁️ 22 °C
Hüt simer westwärts bis nach Faro und no witer gfahre und zwar zum Cabo de São Vicente - dr südwestlechst Punkt vom europäische Festland. Ig ha einersits natürlech die schöni Ussicht wöueLeia mais
Lagos ☔️
16 de setembro de 2023, Portugal ⋅ ☁️ 22 °C
Us üsem plante Strandtag isch leider ä Schlaf-Netflix-Spiel-Spaziertag worde, wöus düre Tag fasch nume grägnet het.
Es het när aber gäge Aabe glich nochli uftah, drum heimer Lagos nomauLeia mais
Albufeira 🎉
17 de setembro de 2023, Portugal ⋅ 🌬 23 °C
Uf üsem letste Stopp simer im britische Touristeörtli Albufeira glandet, hie ghörtme british english und gseht t‘UK Flagge praktisch ah jedem Egge und z‘ässe gits ungerangerem ou englishLeia mais
Benagil Caves & Golfinhos 🐬
19 de setembro de 2023, Portugal ⋅ ☀️ 24 °C
Füre letst Tag in Albufeira hani Rüfi no zure Touri Tour chönne überschnurre, aber är hät z Gäud äuä lieber für witeri 4 Mojitos usgäh.
Mir si mitemne Katamaran ufs Meer usegfahre und heiLeia mais

Viajanteim kulinarische himmel 😍