Rejsen starter godt

Solrun har tillusket sig et guldkort hos SAS og det skal vise sig faktisk at være guld værd. Menneskemylderet er massivt i lufthavnen, men vi ryger direkte på fast track, og guldlounge medRead more
Da jeg for nogle uger siden var i Krakow, kunne man ikke rigtig mærke at var tæt på grænsen til et land der var i krig. Nu befinder vi os et i andet gammelt sovjetland, der måske spås at væreRead more
Vi har allerede set lidt på byen og spist middelaldermad på byens ældste restaurant. Solrun spiste bæver og jeg fik vildsvin med bærsovs og pære. Vi delte en kande kvass, som er en slags mjødRead more
Vi har besøgt to høje i den østlige del af byen i dag. Den ene kaldes tidligere den skaldede bakke, så man var tvunget til at plante 3 kors der som trøst. Den anden høj havde et fint tårn og enRead more
Lukiškēs fængsel som vi besøgte i dag, var i brug som fængsel helt indtil for 3 år siden. Det blev bygget i 1904, og var maksimum security fængsel under seovjettiden og og indtil nu. Da detRead more
Nu er det lukkede fængsel lavet om til medborger hus. I fængsel gården er der bar, koncerter, og udendørs bio. Og fængslende hygge. Solrun
Mandag den 25 juli havde Vilnius 700 års jubilæum som by. Dette blev markeret med en kæmpestor folkefest i Vingio park. Festen startede med landet største operastjerner og klassiske okestre.Read more
Når man savner katten der hjemme, er det godt man kan komme på kattecafe og kæle lidt med en hel stak katte på en gang. Her bor kattene, og det er dem der bestemmer. Man bør reservere bord iRead more