First things first
19. juli 2016, Belgien ⋅ ☀️ 31 °C
Een leuke reis begint met een goede voorbereiding. Het zonnetje, een fris pintje en we kunnen beginnen plannen. De spanning stijgt en we krijgen nu alleen nog maar meer zin om te vertrekken. Nog 4xLæs mere
Off we go
23. juli 2016, Tyskland ⋅ ☀️ 19 °C
4u ging de wekker; 'wakker worden, we vertrekken op huwelijksreis!' Een half jaar na ons huwelijk kunnen we eindelijk vertrekken, de reis waar we zoooo hard naar hebben uitgekeken!! NYC, here we comeLæs mere
I believe I can fly
23. juli 2016, Forenede Stater ⋅ ☀️ 34 °C
Ons geduld werd al meteen op de proef gesteld, maar na enkele uren vertraging stegen we dan toch op. Een vliegreis is al een avontuur op zich, een beetje eng maar vooral heel spannend! Een eigenLæs mere
The City That Never Sleeps
23. juli 2016, Forenede Stater ⋅ 🌙 28 °C
Liberty Island
24. juli 2016, Forenede Stater ⋅ ☀️ 32 °C
'Geef mij uw arme, samengepakte, naar vrijheid hunkerende massa's' -Emma Lazarus
Times Square in silence
24. juli 2016, Forenede Stater ⋅ 🌙 26 °C
Het anders o zo drukke punt op Times Square lag er vandaag maar akelig stil bij. Stil is niet het juiste woord want de sirenes die langs onze oren vlogen waren oorverdovend. Een verdacht pakketjeLæs mere
Cool down New York
26. juli 2016, Forenede Stater ⋅ ☀️ 21 °C
A very hot and humid airmass will persist over portions of the mid-Atlantic and southeast. Afternoon high temperatures in these areas are forecast to reach 95 to 100 degrees with heat index valuesLæs mere
Top of the rock in the sky
26. juli 2016, Forenede Stater ⋅ ☀️ 25 °C
Bye New York, Hello San Francisco
26. juli 2016, Forenede Stater ⋅ ☀️ 26 °C
GO GO GIANTS
27. juli 2016, Forenede Stater ⋅ ☀️ 17 °C
Mét een aanzoek op de kiss cam ❤️
Beautiful San Francisco
28. juli 2016, Forenede Stater ⋅ ⛅ 15 °C
People of San Francisco
28. juli 2016, Forenede Stater ⋅ ⛅ 16 °C
Beautiful in the misty air
28. juli 2016, Forenede Stater ⋅ ⛅ 19 °C
Golden gate, you stole my heart
28. juli 2016, Forenede Stater ⋅ ☀️ 21 °C
There is lots of love in the air.
29. juli 2016, Forenede Stater ⋅ ☀️ 19 °C
Veel liefde voor de stad, ooit komen we terug! ❤️🌉❤️
Napa Valley
29. juli 2016, Forenede Stater ⋅ ☀️ 27 °C
Eerste dag van onze roadtrip, We missen de temperaturen van San Francisco al.. Dan maar weer afkoelen in 1 van de prachtige wijnhuizen. We hadden meteen de beste uitgekozen. Er zijn 4 wijnhuizen dieLæs mere
Yosemite NP en zijn El Capitan
30. juli 2016, Forenede Stater ⋅ ☀️ 30 °C
Picknicken en zwemmen aan de voet van El Capitan (met zijn 1095m hoog de grootste monoliet ter wereld) daar hadden we alleen maar van kunnen dromen... 🏞
Yosemite falls
30. juli 2016, Forenede Stater ⋅ ☀️ 27 °C
Onder de hoogste waterval van de VS staan en zwemmen, bucketlist: ✔️ ongelooflijk!!! 😱
Rise and Shine
31. juli 2016, Forenede Stater ⋅ ☀️ 17 °C
Prachtige zonsopgang in Yosemite met de Half Dome als decor van dit prachtig schouwspel 🌄
Big, Bigger, Biggest
31. juli 2016, Forenede Stater ⋅ ☀️ 25 °C
Na een prachtige zonsopgang vertrokken we naar Sequoia National Park. Hier staan de grootste bomen van de wereld, de Sequoia's dus 🌲nu staan we voor de eerste keer op een kamping en kunnen weLæs mere
Maak kennis met onze RV
1. august 2016, Forenede Stater ⋅ ☀️ 32 °C
En toen was er.... Woestijn
1. august 2016, Forenede Stater ⋅ ☀️ 34 °C
Death Valley en zijn doodse schoonheid
1. august 2016, Forenede Stater ⋅ ☀️ 45 °C
Prachtige zandduinen, grote zoutvlakte onder zeeniveau, warmste plaats met zijn 50gr, schilderachtige gebergtes,...
When the sun goes down
1. august 2016, Forenede Stater ⋅ ☀️ 43 °C
Perfecte timing op de perfecte plaats ❤️ death valley
Welcome to fabulous Las Vegas
2. august 2016, Forenede Stater ⋅ 🌙 35 °C
We're in Vegas baby! Van het San Marco plein naar de het colosseum in Rome. Van de eiffeltoren naar de skyline van New York.. Zo crazy hier en zo fake, maar heel indrukwekkend!!!

Son Dresselaerts
Alles begint met een goede voorbereiding!! 😜