Dagje in San-Francisco, veel gezien en gedaan, Alcatraz is zeker de moeite waard en gelukkig waren de zeeleeuwen nog op de pier. Fishermans Warf erg gezellig en nog met de hop on hop off 2 keer overRead more
Na een lekker ontbijtje de camper op gaan halen bij road bear om daarna onze road trip te beginnen, onze eerste stop Indian Flat Campground
Gisteren geweldige dag gehad wat een mooie natuur
Onderweg naar onze volgende bestemming morgen op zoek naar de mooiste bomen op aarde, hopelijk kunnen morgen de GENERAL SHERMAN zien
Was weer een indrukwekkende dag, en we hadden super veel geluk vanaf vandaag was Sequoia park weer open. Erg onder de indruk van de brand van vorig jaar zoveel mooie natuur verbrand maar gelukkig deRead more
Een lange rit vandaag naar Barstow onze stop voor vandaag, morgen verder naar Las Vegas
Onze overnachtings camping, hier doen ze crossen in de woestijn met hele leuke speeltjes
En natuurlijk ook een stop gedaan bij het museum voor we verder gaan naar LAS VEGAS