Corral del Carbón
March 15, 2024 in Spain ⋅ ☀️ 13 °C
Visitem el Corral del Carbón, l’edifici andalusí més antic que es conserva a Granada. La seva porta monumental ens condueix a un pati interior que en temps medievals va ser un alhóndiga, unRead more
Puerta de la Justicia
March 15, 2024 in Spain ⋅ ☀️ 14 °C
Ens acostem a la Puerta de la Justicia, una de les entrades més emblemàtiques de l’Alhambra. Construïda al segle XIV sota el regnat de Yusuf I, destaca per l’arc de ferradura monumental i pelsRead more
Palacio de Carlos V
March 15, 2024 in Spain ⋅ ☀️ 14 °C
Al bell mig de l’Alhambra ens trobem amb el Palacio de Carlos V, un edifici renaixentista que sorprèn pel contrast amb l’arquitectura nassarita que l’envolta. Construït al segle XVI per ordreRead more
Passejada per l'Alhambra
March 15, 2024 in Spain ⋅ ☀️ 14 °C
Visitem la Alcazaba, la part més antiga i militar de l’Alhambra. Les seves muralles i torres defensives s’alcen imponents sobre la ciutat, recordant la funció estratègica que tenia aquestRead more
Església de Santa Ana
March 15, 2024 in Spain ⋅ ⛅ 17 °C
Ens aturem a la Iglesia de Santa Ana, situada a la plaça del Nuet, just al costat del riu Darro. Construïda al segle XVI sobre l’antiga mesquita d’Almorigia, combina elements mudèjars iRead more
Abadía del Sacromonte
March 15, 2024 in Spain ⋅ ☁️ 19 °C
Pugem fins a l’Abadía del Sacromonte, situada dalt d’un turó amb unes vistes magnífiques de Granada i de l’Alhambra. El conjunt, fundat al segle XVII, està envoltat de llegendes: aquí esRead more
Mirador de San Miguel Alto
March 15, 2024 in Spain ⋅ ☁️ 20 °C
Pugem fins al Mirador de San Miguel Alto, el punt més alt des del qual contemplar Granada. Des d’aquí les vistes són impressionants: l’Alhambra il·luminada pel sol, el centre històric amb elsRead more
Cueva de Nerja
March 16, 2024 in Spain ⋅ ☀️ 20 °C
Ens endinsem a la Cueva de Nerja, un autèntic tresor natural descobert el 1959. Les seves galeries impressionen per les dimensions immenses i per les formacions d’estalactites i estalagmites queRead more
Nerja
March 16, 2024 in Spain ⋅ ☀️ 20 °C
Després de visitar la cova, passegem pel centre de Nerja, un poble costaner amb carrers blancs plens de flors i un ambient alegre i mediterrani. El punt més icònic és el Balcón de Europa, unRead more
Passejada a la Vall de Lecrín
March 16, 2024 in Spain ⋅ ⛅ 19 °C
Des de Nigüelas gaudim d’unes vistes privilegiades sobre la Vall de Lecrín, un mosaic de pobles blancs, camps d’oliveres i tarongers que s’estenen entre Sierra Nevada i la costa mediterrània.Read more
Molino de Nigüelas
March 16, 2024 in Spain ⋅ ☁️ 18 °C
Visitem el Centro de Interpretación Almazara La Erilla, a Nigüelas, un antic molí convertit en museu que mostra la tradició olivera de la vall. El conjunt conserva la maquinària original delRead more
Mirador del Barranco de los lobos
March 16, 2024 in Spain ⋅ ☁️ 16 °C
Ens acostem al Mirador del Barranco de los Lobos, a prop de Dúrcal, des d’on s’obren unes vistes espectaculars del barranc i del paisatge que l’envolta. El terreny abrupte, amb les paretsRead more
Carmen de los Mártires
March 17, 2024 in Spain ⋅ ☁️ 22 °C
Visitem el Carmen de los Mártires, un dels jardins més bells i tranquils de Granada, situat a tocar de l’Alhambra. Passejant pels seus camins descobrim fonts, estanys amb cignes i paons que esRead more
Sacromonte y Sant Nicolás
March 17, 2024 in Spain ⋅ ☁️ 20 °C
Ens endinsem al Sacromonte, el barri més pintoresc i popular de Granada. Les seves cases-cova, excavades a la muntanya, són testimoni d’una manera de viure única que encara perdura. PassejantRead more