• 16. diena Strenči - Valmiera 30 km

13 сентября, Латвия ⋅ ☀️ 20 °C

Pēc vakardienas lieliskās varavīksnes, kuras maksimumu, diemžēl, nepaguvu iemūžināt, pie sevis nodomāju, nu, nevar būt divas melnās dienas pēc kārtas.
    Modos agri. Kafija. Somas sakārtošana. Un ceļš var sākties. Varu kleperēt tālāk.
    Zīmīgakos momentus var skatīt video. Tik relaksejošu ceļu nebiju baudījis vēl ne reizi šo piecpadsmit dienu laikā. Marķējums arī līmenī. Lai gan dažuviet jau gribējās sniegties pēc telefona, kad pēdējā brīdī ieraugu norādi. Bija viena vietiņa, kur, iespējams, ka nepamanīju bultiņu, bet galvu sajauca Mežtakas bulta, kura norādīja uz pretējo pusi. Vai tad man grūti, ieskatījos telefonā, noorientējos, un viss kārtībā.
    Lai gan ar alus baudīšanu esmu uz jūs, taču no Brenguļu lieliskās atpūtas vietas nekā negribējās atvadīties. Saulīte silda, zālīte zaļa, stiprinātā kafija garšīga (palūdzu, lai tādu pagatavo, un kā pateicību par to, pat divus "toverīšus" izdzēru, notiesājot mazo minipicu), ūdens tilpne blakus - pilns komplekts, iepauzēju ilgi, taču ar domu, ka naktsmājas sasniegšu norunātajā laikā.