Christchurch
16 de fevereiro de 2018, Nova Zelândia ⋅ ☀️ 25 °C
Terug in Christchurch, de cirkel is rond.
Na 106 dagen, meer dan 10 000 km, talloze wandelingen, en enorm veel "amai, das hier schoon" & "woow, zo mooie bergen", sluiten we het hoofdstuk inLeia mais
Melbourne
19 de fevereiro de 2018, Austrália ⋅ ☀️ 20 °C
Een levendige stad vol kleurrijke streetart, coole marktjes, gezellige restaurantjes en hippe winkeltjes met een mooie skyline. Met andere woorden, alles wat we in Nieuw Zeeland moesten "missen". WeLeia mais
Great Ocean Road
22 de fevereiro de 2018, Austrália ⋅ ☀️ 22 °C
Het vasteland langs de Great Ocean Road is over de jaren heen 300 meter weggetrokken. Hier en daar zijn er enkele stukken blijven staan, wat spectaculaire beelden oplevert. Een bezoek aan AustraliëLeia mais
Grampians NP
23 de fevereiro de 2018, Austrália ⋅ ☀️ 26 °C
Na de Great Ocean Road trokken we landinwaarts om nog een nationaal park mee te pikken tijdens ons kort verblijf in Australië. De bergen van de Grampians steken sterk af tegen het platteland en weLeia mais
Sydney
28 de fevereiro de 2018, Austrália ⋅ ☀️ 22 °C
Door onophoudelijke regen was onze eerste indruk van Sydney wat mistroostig. Een gratis rondleiding, veel rondwandelen en wat zonneschijn brachten hier gelukkig verandering in! We maakten ook eenLeia mais

Maarten Van EetveldeWaar gaan jullie nog even naar toe dan voor jullie terugkeren?? Ik kijk er naar uit!
ViajanteNu in Australië voor 10 dagen en erna nog 5 dagen Bangkok :)
en na Bangkok terug nar België? Agnes