• seven bulls

May 17, 2023 in Kyrgyzstan

Vandaag iets langer geslapen om ons voor te bereiden voor de dagtrip naar seven bulls en broken heart. We namen een taxi naar het dorpje een niveau hoger. Vanaf daar startte we een hike naar de flower valley in de richting van de waterval. Mooi heuvelland met aan de ene kant witte sneeuwtoppen en aan de anderr kant de rode rotsen van de seven bulls. De bekende rotsen konden we toen nog niet zien. Even rusen vanop een prachtig uitkijkpunt en daar beslist om Ipv dezelfdz route terug te nemen een trail te volgen via maps.me die langs een view op seven bulls hing. Topidee. In de volle zon gingen we langs hoogtes en uitgestrekte valleien via yurtcamps, massaal veel ezels, koeien en paarden. Zelfs geprobeerd om op een ezel te zitten om de kinderen een plezier te doen.
    Daarna kwamen we snel aan het uitkijkpunt! Wauw!
    Taxi terug naar Karakol.
    S' avonds ontmoetten we Severin -19jarige gast- die de alakul hike deed. Een echte hile gek die alles alleen doet. Hij zei ons zeker een vuurtje mee te nemen dus we bereidden ons goed voor. Caro huurde een sneeuwbroek en een gasvuurtje.
    Een beetje gedronken met onze hostelvrienden en op tijd gaan slapen.