• Opice útočia

January 2 in Cambodia ⋅ ☀️ 26 °C

Ráno sa budíme na to, že sa celý domček otriasa a po streche nám niečo behá. Snažím sa Danku presvedčiť, že je to len veverička, ale bohužiaľ nie je blbá.

Nervózna a vystrašená vybeháva von skontrolovať svoju sušiarničku a vonku 10-tky opíc. Idioti z dvoch vedľajších chatiek sa totiž rozhodli, že ich budú kŕmiť čipsami a buchtami. Výsledok, celá tlupa skáče aj po našej chate rozhádže veci na terase a očurá nám terasový stôl.

Keď si začnú z Dankinej sušiarničky robiť cirkusové šapitó, prechádza ma trpezlivosť a vyrážam do boja.
    Pred siedmou ráno, čo mám ešte sladko búvať rozberám garniž v dome a vyrážam si to s nimi vybaviť.

Lenže susedia medzi tým pochopia, že kŕmiť opice bol blbý nápad, keď opice začnú byť drzé a opice postupne teda opúšťajú celý náš rezort bez toho, aby som musel použiť svoje znalosti Bojutsu (bojové umenie, kde sa ako hlavný nástroj boja používa palica).

No a výsledok? Sušiarnička sa presúva dnu do chatky, takže kým opice budú obývať našu skvelú terasu, my budeme bývať v sušiarni...