We zijn er!

Gearriveerd in ons hotel waar we een appartement(je) hebben gehuurd. Klein, maar mooi nieuw en gerieflijk. Net iets voor mij, want ik hou van een tiny house! En via een route binnendoor komen we bijRead more
Nadat we nog een tijdje door Valkenburg hebben gelopen (hotel opgezocht waar pa & ma vd Zaag ooit eens zijn geweest https://www.hotelschaepkens.nl/ ), gaan we maar weer naar de AH voor wat groenteRead more
We hebben voor vandaag een rustig dagje gepland. Beetje lanterfanten rond ons appartement. Als het zwembad even leeg is ga ik nog even een paar baantjes zwemmen. Dat lukt niet zo goed als er eenRead more
Na het eten gaan we even tafeltennissen. Daarna hebben we nog tot 22.30 buiten gezeten. Nu zijn we nog even tv aan het kijken.
Onze eerste ochtend lekker relaxed doorgebracht bij ons appartement. Beetje uitslapen, beetje koffiedrinken, beetje lezen, beetje telefoon enz.
We zijn van plan om naar de kasteelruïne te gaan. Deze foto's heb ik gemaakt tijdens de wandeling ernaartoe en vlak voordat we naar binnen gaan.
You might also know this place by the following names:
Cauberg