We zijn vetrokken!

Eerste tussenstop, bamisoep en Bad Boys 🎥
Etretat

Tussenstop op een prachtige locatie!
Olympics

Kijken we in de camper!
Lekker plekkie

Tussenstop bij Poitiers in de buurt. Hele mooie rivier met stroomversnellingen. Heerlijk chill…
Voorlopig laatste tussenstop

Jackpot! Zwembad 🏊🏾 en rivier met jumpen van de brug!!!
Daredevil!

Toch wel echt hoog…😅 Lars in actie!
Middenin de Pyreneeën!!

Prachtige lunchplek!!!! 🙌🏻
Downstream

Samen met Lars opgestapt op de camping en met de stroom mee naar het dorp getobd..🏊♂️ onderweg kwamen we leuke stroomversnellingen tegen en af en toe grote Barbelen 🐟.
Good food!

Voor weinig…😋
Ff afkoelen..

Kraakhelder, net warm genoeg, lekker om af te koelen. En lekker springen van de rotsen!!🪨
Op de camping…

Zo staan we erbij hier. 🫣
Beeeeeh

Goedemorgen! De schaapsherder kwam voorbij onze plek met 600! schapen!!! 🐑
We found paradise!

Op zoek naar een plek om het nabijgelegen meer op te gaan kwamen we hier terecht. Sup opgepompt, kayak gehuurd en een mooie kloof bezocht… de kleur van het water is ongekend! De temperatuur ook 🥶 🤗
Eerste rondje MTB

Zelf een route gepland. Eerste deel was eigenlijk onbegaanbaar. 2e deel bleek een oude worldcup route, dus best heftig 😂
Maar wat een mooie ritten kan je hier maken!!! En wat een uitzicht!
National park

Onderweg naar Alquezar kwamen we door dit Nationale Park. Hele mooie route!!
Mooiste dorp v/d wereld 2022

Alquezar is mooi en de kloof zal vast mooi geweest zijn. Helaas moest je betalen en mocht je niet op slippers…bovendien was het te warm om 2 uur in de brandende zon te lopen, dus die hebben weRead more
MTB rit nr 2

Wow!! Wat een mooie route was dit. Kwam lekker in de steady state en kon mooi doortrekken. Onwijs mooie single tracks met mooie stenige ondergrond.. 😍
Kwam nog een mini MTB shop tegen in een kleinRead more
Canyoning today!

Hele mooie canyoning! 8m hoge jumps, glijbanen en 18m abseilen! Hoe vet!
Find my Apple Watch!

Een paar dagen geleden mijn horloge verloren bij het rotsduiken. Als iemand nog in Zaragoza komt, daar verscheen hij op de radar gisteren 🤓😝.
TravelerVeel plezier 😎😘