FindPenguins
    • 🌙 12 °C
    • 海抜: 8 m
    • フランスAlbaron43°36’50” N  4°27’16” E
    Carmargues smukke hvide heste
    Flamingoer der søger læ for vinden!Her er der mindre vind, og tid til at spise!En flok storke har også søgt ly for vinden, på en høstet rismarkVores guide og en cowboy!Det var ikke prinsen på den hvide hest, men min hest hed Prince!

Blæsevejr, flamingoer og ridetur

2020年10月12日, フランス ⋅ 🌙 12 °C

Vi kører på de små veje mellem kanaler, marker og vådområder. På de højeste marker er der vinstokke og hvede. Længere nede kommer risen, som de er ved at høste det sidste af i disse dage. Og længst ude mod vandet, er det overdrev hvor tyre, heste og får græsser, og trækfugle raster. Vi har planer om at skulle cykle lidt hernede, men det stormer for meget i dag også. Selv flamingoerne prøver at finde læ, og står tæt i flok på det lave vand, med hovederne begravet under vingerne. Så det bliver til små stop, hvor vi lige stikker hovedet ud af bilen, men hurtigt skynder os ind igen, og så besøger vi et museum, der beretter om Camargue’s historie.
    Der er et flot, skarpt lys med alt det omgivende vand, og om eftermiddagen finder vi et sted, hvor vi kan få en ridetur! På gården Mas Saint-Germain. Så er det hestene der må lave arbejdet mod vinden, og det har de ikke noget i mod! Før solnedgang flytter vi til gården Maison du Riz, som vi kender fra sidste år, og hvor der er en dejlig rolig parkering at holde på. Så kan vi købe ris ved ”stalddøren” i morgen.
    もっと詳しく

翻訳をご覧ください