Manarola - Cinque Terre
June 26, 2022 in Italy ⋅ ☀️ 28 °C
Vandringslogg
June 27, 2022 in Italy ⋅ ☀️ 22 °C
Lämnar Corniglia klockan 07:00 och beger mig in i djungeln 😂 Destinationen är Vernazza via led SVA. Mest om jag inte kommer fram så vet ni var ni skall leta (norska fjellvettregler). Inoltrare!
Vernazza - Cinque Terre
June 27, 2022 in Italy ⋅ ☀️ 25 °C
Det var lite ovanligt att anlända till en by vandringsvägen. Alla de övriga fyra byarna har jag besökt via den magnifika järnvägen. Men Vernazza såg jag för första gången ovanifrån. AlltsåRead more
Bonjour baguette!
June 27, 2022 in France ⋅ ☀️ 29 °C
Efter nästan en vecka i Italien har jag nu tagit tåget från Cinque Terres sista by Monterosso via Genua in i Frankrike. Det har varit en väldigt fin resa där jag och min tillfälliga amerikanskaRead more
Ett kort stopp i Monte Carlo, Monaco
June 27, 2022 in Monaco ⋅ ☀️ 28 °C
Det blev ett kort stopp i Monaco. Värmen låg som en sprucken grillkorv över hela staden och jag svettades som en fransyska (pun intended) från det att jag klev av tåget tills dess att jag stegRead more
Nice är nice!
June 27, 2022 in France ⋅ ☀️ 29 °C
Efter att ha strosat runt i Monaco någon timme eller två var jag nöjd och tog ett härligt dubbeldäckartåg vidare till dagens slutmål Nice. Här är också väldigt pampigt och pompöst, om änRead more
Improvisation på morgonkvisten
June 28, 2022 in France ⋅ ⛅ 26 °C
Idag var dagen då jag egentligen skulle göra Nice på riktigt. Men när jag vaknade och hade tagit en första promenad så var det något som inte kändes rätt. Jag var klar med Nice redan. SåRead more
Canne - som taget ur en film
June 28, 2022 in France ⋅ ☁️ 26 °C
Det blev inte Marseilles som jag skrev till mamma. När tåget rullade in i Canne tyckte jag det var tillräckligt exotiskt. Så jag hoppade av. Och vilken vinstlott. Staden visade sig från sinRead more
Hemma igen...
June 29, 2022 in Sweden ⋅ 🌙 15 °C
Nu har jag till slut kommit fram till Malmö C. Efter en kort promenad är jag hemma i sängen. Om drygt fyra timmar börjar jag jobba igen. Så kan det gå.