Nationalpark Ko Phangan

Hüt sind mir wieder mitem Roller unterwegs gsi und quer durch die ganz Insle gfahre und e Spaziergang im Nationalpark gmacht. E superfeins dsMittag bi Locals hei mir dörfe gniesse und Zobä dr TagLäs mer
Hüt sin mir vo Ko Phangan wieder mitem Speed Catamaran uf Ko Samui gfahre. Dört sind mir ine Bungalo Labyrinth Hotel icheggt und hei noher s Fisherman Village Quartier chli nöcher i Augeschin gno.
Hüt sin mir vo Ko Samui uf Chiang Mai gfloge. Beidi sind mir gspannt gsi uf die grossi Stadt im Norde wo als Handelsmittelpunkt und as Teil vo de Sidestross bekannt isch. Schnell het d Stadt eus inLäs mer
Hüt hei mir eus i Norde vo Chiang Mai gmacht, sind e witere Tempel go aluege und hei e chlini Wanderig im Tschungel zuWasserfäll gmacht. Denn zobä sind mir an Night Bazar, au mit interassenteLäs mer
Orchidee und Schmetterling, was will me no meh. Insekte und Echse hei mir au no gseh.
WOW. So schönä Gartä isches gsi. Sehr schön aglegt gsi und e vielfalt wie mirs no nie gseh hei.
Entspannt sind mir i Tag gstartet, hei eusi besti Massage ever becho, i Wok Ten und dr Lük Royal Thai Massage füre Stund. Den fein go Esse und und noher uf Pai gfahre
Hüt sind mir nachemene feine Cafi zum Canyon vo Pai gangä und hei e schöni, interessanti Rundwanderig gmacht
Hüt hei mir viel gseh. Es ländlichs Dorf mitere lustigä Bambusbrugg, e geysir und heissi Quellä
Hüt hei mir wieder einisch e Chilltag gmacht und sind go Esse bi Joes und noher hei mir e romantischä Obigspaziergang gmacht bim Sunneuntergangsstimmig